Paolo
Paolo
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 16 juli 2018
Honorable Member
Volgen
William, waarom laat je de blokjes eerst weken in Alcohol? V...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Ik had 31/2 liter melasse en 21/2 kg suiker en van de week g...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Dank je Pino, dat de temperatuur gelijk moet zijn wist ik to...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Dank je lespaul en Chris, ik ben met het makkelijkste bego...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Ouzo effect: (Hebben het onlangs op dit forum over gehad...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Bij mij is alles perfect gegaan en nu een 2e ton aangemaakt ...

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
Van harte welkom Harold. met een tweeling op komst kan ik m...

In forum Stel je even voor...

6 jaar geleden
Dat gevoel ken ik want ook wij wonen (bijna) aan het water. ...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Met water behelpen,...... vandaag komt het dus van boven en ...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
Haha, nee, ik heb de tijd Robbert. Ik moet ook m’n rum nog s...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Robbert, probeerde een prive berichtje te sturen maar misluk...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Antiek met modern, moet je even op de Facebook pagina van mi...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Modern en antiek gaat heel goed samen. Ook ik heb hier wel w...

In forum Mijn installatie

6 jaar geleden
Ik gebruik altijd zo’n papieren geperste eierschaal met hout...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Pagina 26 / 42

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?