Heb gisteren mijn druifjes geproefd op eiken,had smoesje mijn zoon was geslaagd,dus werd weer aangegrepen om te proeven.gr.??Chris.V
Van Harte Chris daar neem ik er een op, eindelijk !!!!! kon geen smoes verzinnen vandaag.
Raymond,een smoes om te drinken vind ik heeeeel snel,Adriana is daar al aan gewend,maar ik vind telkens weer nieuwe,ik pak er ook maar een,kan anders niet slapen(smoes) maar werkt.gr.???Chris.V
Wat ik op het treffen gedronken heb weet ik niet maar het was veel en lekker.gr???Chris.V
Chris, voordat het pluktijd is van de vlierbessen zal ik voor degene die mijn vlierbessen likeur hebben geproefd en hem lekker vonden, het recept op dit forum plaatsen.
Rob dank je ik wil het best proberen,ik ben niet zo'n likeurliefhebber maar die vond ik lekker.gr??Chris.V.
Rob ik heb nog vlierbessen siroop staan van vorige jaar,hoef ik daar aleen alc.bij te gooien?want ik neem aan dat die niet 40% hoef te zijn? gr?Chris.V.
Chris, je kunt het proberen, alhoewel zit er in siroop veel suiker en zijn de bessen niet gemacereerd. Bij mij zijn er overdadig héél veel vlierbessen in gedaan waardoor het ook enigszins stroperig wordt, maar ja, het is met boodschappentassen vol plukken
Ik probeer het gewoon,kijk wel of het iets word,ik had die siroop gemaakt voor aanleng limonade,maar hij word niet gedronken.gr?Chris.V.
Nu aan de borrel met druivenlikeur van ChrisV. en owwww man,wat is die goeddd Je bent de master en dat blijf je ook. Cheers..(hips)!
Nimrax het is geen likeur,gewoon druiven of druiven op eiken,wel 40 - 45%.???gr.??Chris.V.
Rob ik heb die siroop gemixt met 40% .erg lekker ok niet die zoals van jouw,maar ik ben tevreden.die siroop had ik in Roemenie gemaakt,veel vlierbessen en suiker,was meer dik vd.vlierbessen dan van de suiker,ik hou normaal niet van likeurs maar deze vind ik wel lekker,Adriana heeft hem nog niet geproefd maar ik weet zeer zeker dat ik hem moet verstoppen.hahaha.gr.??Chris.V
trouwens als ik dit jr.ga er staan er veel naast mijn huis ,maar dan stook ik er ook drank van moet ook lekker zijn volgens Adriana.gr.??Chris.V.
Leuk om te horen Chris dat de zoetheid van de siroop mee valt.
Niet vergeten: Ik zou toch voor de zekerheid de vlierbessen na het plukken koken voor het gif wat er in zit, wat na het koken verdwenen is.
Gr. Rob
Rob ik had die ook gekookt zelfs in laten koken om siroop te worden,daarom ook niet zoveel suiker,hij smaakt goed ik denk dat als hij een tijdje ligt dat zelfs de smaak beter word.(als het de kans krijgt ) bedankt voor het advies.gr.??Chris.V.