Meldingen
Alles wissen

Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Pagina 26 / 127

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Heb gisteren mijn druifjes geproefd op eiken,had smoesje mijn zoon was geslaagd,dus werd weer aangegrepen om te proeven.gr.??Chris.V

Beantwoorden
Berichten: 445
(@raymond)
Reputable Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Van Harte Chris daar neem ik er een op, eindelijk !!!!! kon geen smoes verzinnen vandaag.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Raymond,een smoes om te drinken vind ik heeeeel snel,Adriana is daar al aan gewend,maar ik vind telkens weer nieuwe,ik pak er ook maar een,kan anders niet slapen(smoes) maar werkt.gr.???Chris.V

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Wat ik op het treffen gedronken heb weet ik niet maar het was veel en lekker.gr???Chris.V

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Chris, voordat het pluktijd is van de vlierbessen zal ik voor degene die mijn vlierbessen likeur hebben geproefd en hem lekker vonden, het recept op dit forum plaatsen.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Rob dank je ik wil het best proberen,ik ben niet zo'n likeurliefhebber maar die vond ik lekker.gr??Chris.V.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Rob ik heb nog vlierbessen siroop staan van vorige jaar,hoef ik daar aleen alc.bij te gooien?want ik neem aan dat die niet 40% hoef te zijn? gr?Chris.V.

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Chris, je kunt het proberen, alhoewel zit er in siroop veel suiker en zijn de bessen niet gemacereerd. Bij mij zijn er overdadig héél veel vlierbessen in gedaan waardoor het ook enigszins stroperig wordt, maar ja, het is met boodschappentassen vol plukken

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ik probeer het gewoon,kijk wel of het iets word,ik had die siroop gemaakt voor aanleng limonade,maar hij word niet gedronken.gr?Chris.V.

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nu aan de borrel met druivenlikeur van ChrisV. en owwww man,wat is die goeddd Je bent de master en dat blijf je ook. Cheers..(hips)!

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Nimrax het is geen likeur,gewoon druiven of druiven op eiken,wel 40 - 45%.???gr.??Chris.V.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Rob ik heb die siroop gemixt met 40% .erg lekker ok niet die zoals van jouw,maar ik ben tevreden.die siroop had ik in Roemenie gemaakt,veel vlierbessen en suiker,was meer dik vd.vlierbessen dan van de suiker,ik hou normaal niet van likeurs maar deze vind ik wel lekker,Adriana heeft hem nog niet geproefd maar ik weet zeer zeker dat ik hem moet verstoppen.hahaha.gr.??Chris.V

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

trouwens als ik dit jr.ga er staan er veel naast mijn huis ,maar dan stook ik er ook drank van moet ook lekker zijn volgens Adriana.gr.??Chris.V.

 

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Leuk om te horen Chris dat de zoetheid van de siroop mee valt.

Niet vergeten: Ik zou toch voor de zekerheid de vlierbessen na het plukken koken voor het gif wat er in zit, wat na het koken verdwenen is.

Gr.  Rob

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Rob ik had die ook gekookt zelfs in laten koken om siroop te worden,daarom ook niet zoveel suiker,hij smaakt goed ik denk dat als hij een tijdje ligt dat zelfs de smaak beter word.(als het de kans krijgt ) bedankt voor het advies.gr.??Chris.V.

Beantwoorden
Pagina 26 / 127
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?