Meldingen
Alles wissen

Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Pagina 59 / 127

Robbie
Berichten: 426
(@rvdh)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

In de sneeuw?

 

 

Ik ben nieuw hier ChrisV haha, ik he even wat opstart problemen met het uploaden.

 

maar na een paar keer oefenen...

komt t goed:D

 

 

Beantwoorden
Berichten: 1678
(@wiliam)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Ziet er goed uit.

Skoll Wiliam

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Jaaaaaaa zo moet het,mooie kleur,het ziet er net zo uit als die van mij,ik gooi er ook een paar zakjes vanile suiker bij als hij op eiken staat.?

 

Beantwoorden
Berichten: 189
(@koperstoker)
Estimable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Beste rvdh,

wat is precies het recept dat je heb gemaakt ? Hoe komt die mooie kleur eraan ? 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Pruimen op eikenhout,had hij er ook bij gezet.die kleur krijg je van het eiken,zo doe ik het ook.gr.Chris.

 

Beantwoorden
Berichten: 10
(@degitaar)
Active Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Een klein vaatje van eikenhout kopen, ik heb er vier van 3,4 liter. lekker warm wegleggen, omdat het vat klein is komt de vloeistof meer in contact met het hout en dus rijpt het vele malen sneller. Je moet zelfs oppassen dat je het er niet te lang laat lageren, wordt het te droog van

Beantwoorden
Robbie
Berichten: 426
(@rvdh)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Hoi Koperstokert!

Ik zal vanavond het recept eens uittikken. ik denk dat het meer een luckeyshot was, omdat het mn eerste stook was :D, wel erg goed gelukt!  

 

Beantwoorden
Robbie
Berichten: 426
(@rvdh)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden
Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Dat kan makkelijker.gr.Chris.

 

Beantwoorden
evds3
Berichten: 1415
(@evds)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

ik ga nu een lekkere calvados drinken die ik van een hobbystoker uit de normandie heb meegebracht vorig jaar (was ook onze verhuurder van het vakantiehuisje) en heerlijk

 

Beantwoorden
Berichten: 362
(@skoldt)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Zopas deze whisky (project van een jaartje geleden) op flessen getrokken en voorzien van aangepast label.  1 jaar gerijpt op gebrande eik.  Heeft een aantal keer de diepvries in en uit geweest en ook evenveel keer opgewarmd tot +/- 50° (kunstmatige veroudering).  

Voor deze whisky heb ik de Chateau Whisky gerstmout gebruikt van Castlemalting.com.  Deze is een 'peated' malt en geeft dus een lichte rooksmaak en -geur. 

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ziet er goed uit,is hij naar verwachting,smaak geur.

 

Beantwoorden
Berichten: 362
(@skoldt)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Deze middag eventjes genipt.  Het was net na eten dus dat kan mijn smaak wat hebben beïnvloed, maar ik proefde vooral het graan, karamel en vanille en pas daarna de rooksmaak.  Misschien moet ik vanavond nogmaals proeven vóór het avondeten 😀

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Proeven is heeeel belangrijk,ben effe op bezoek geweest bij fam.heb ook even geproefd.zal morgenvroeg maar de spiegels meiden.

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ach wat ik pak er nog een,leven is kort en ik doneer mijn lever,die is heeeeeeel sterk.word elk jaar gecontroleerd,elk jaar word ik verast,de docter zegt heeeel goed tja wat moet je dan?ok gewoon doorgaan

 

Beantwoorden
Pagina 59 / 127
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?