Eet smakelijk! Ziet er goed uit 🙂
Ik heb vandaag m'n eitje opgehaald, de komende dagen maar eens in elkaar zetten en dan gaan we rustig van start ?
Leuk Erik! Welke is het nou geworden?
Heerlijk. Enjoy
Het is toch de large geworden omdat daar ook een EGGspander op past en dat vind ik wel een mooie aanvulling.
Enjoy..... dat gaat zeker lukken Bauke.
We zien de foto's wel voorbij komen. Ben nieuwsgierig wat je er het eerst op gaat maken.
Super! Hier ga je heel vaak van genieten! EggSpander is wel handig hoor. Ik kan zo ook heel snel de convector verwijderen terwijl hij heet is. Zo kun je eerst indirect garen en daarna snel krokant affikken. Zo heb ik de cote de beauf gedaan.
Ook de halve maan elementen vind ik wel een grote plus.Â
Vandaag nog geen tijd gehad maar ik hoop dat ik het morgen niet al te druk heb dan kan ik hem in elkaar gaan zetten (anders wordt het woensdag of don... ?)
Zorg wel voor wat hulp. Het plaatsen van het deksel is best zwaar. Heb je ook een nest gekocht? Als je hem daar in tilt kun je maar beter met zijn 2en zijn ?
Ik heb er een tafel bij gekocht, die komen ze morgen afleveren dus kunnen zij hem er  meteen inzetten ?
kijk wie het breed heeft laat het breed hangen.... goede keus Eric... ik heb heb gewoon een nest waar die in staat...met de huidige inrichting van de tuin het meest praktische... ben intussen helemaal blij van het ei geworden....gisteren en vandaag lekker bezig geweest... geen culinaire hoogstandjes maar gewoon lekker....Â
Goed om te horen dat je helemaal blij bent Paul, jij kunt er al van genieten, hier gaat het wat langer duren. Culinaire hoogstandjes komen vanzelf wel, met Jan als ervaren chef kunnen wij goed bij hem afkijken ?
Wij zijn de tuin ook aan het aanpassen/veranderen en daar gaat zo'n tafel goed bijpassen. De extra werkruimte aan zo'n tafel vind ik ook wel erg handig en prettig.Â
Â
En hij staat ?
Supergaaf mooie tafel ook!
Â
En zo mooi aan het begin van 't seizoen ?
Mooi zeg! Balen dat het weer nu minder word. Nou ja dan maar binnen eten.