Palinka maken is de moeite waard.en weinig werk.en lekker.
zet het recept er maar op al u wil natuurlijk chris
500 kg pruimen stook ik makkelijk weg,het mooie ervan is je kunt wat bewaren,en de geur van pruimen word sterker,als ik druiven stook en de kans krijg om het te bewaren en op eiken te zetten en een jr ligt vraagd zich iedereen af is dit whisky of cognac.de smaken groeien naar elkaar,dus erg lekker,en mooie goude kleur.gisteren vroeg me nog iemand na geproefd te hebben of het whisky of cognac was,mijn antwoord zelfgestookte.volgens hem en nog een paar hier moet ik in Roemenie een stokerij beginnen.leuk compliment.
ik ben mijn derde ton van 60 liter aan het vullen met pruimen en moet nog 2 bomen plukken heb ook al 3 liter jam gemaakt
ha ha wij hebben ook een megaoogst, we zijn de webwinkel al weer aan het vullen met stroop, jam, confituur, siroop etc etc Pruimenwinkel
Dan ben je heeeeel goed bezig,hier beginnen ze ook rijp te worden,mijn buurman bracht mij gisteren een emmer,hij stookt net als ik alleen fruit,leuke vent brengt mij elk jr.min.twee liter stookt met een rvs ketel van 150 ltr op hout,heeft volgens mij 400 ltr op voorraad.hij heeft nog een huis in de stad,ben uitgenodigd om uit te gaan eten en dan bij hem te blijven slapen,uit eten doen ze met mij in het duurste restaurant in de stad,was ik vorige week ook uitgenodigt.ik ga hier om met de rijkste en de armste,maar allemaal zijn ze lief voor ons.
Pjotr.ziet er goed uit,als ik het zelf niet maakte zou ik het bestellen wij maken nog veel zelf.vorige week nog bramen ingemaakt,ja wij werken ook in de vacantie,over twee dagen krijgt het varken de moker voor z’n kop.