Meldingen
Alles wissen

Recepten


Berichten: 9
Topic starter
(@stooksmurf)
Active Member
Deelgenomen: 2 weken geleden

Gegroet,

Ik stook met een reflux een zo hoog mogelijk percentage met sugerwash.

Daarna alles in een houten vat (verhaal apart), dat is geprept met port of amaretto.

 

Komt tijd dan gaan we smaken blenden, ik heb allemaal Grolsch/Ikea beugels  met smaakjes op sterk spul.

 

Door diverse smaken te blenden en dan verdunnen naar  60 % , als de geur & smaak goed is vertaal je het jaar liters, dan bottelen, of in het volgende vat nog laten rusten.

 

Nu heb ik een vat voorbereid met port en met een rook apparaat turf rook erin geblazen, hier gaat de pure alcohol in om te wachten op een blend sessie

 

Tot zover

 

 

 

1750539200-IMG_20250621_201003.jpg
Beantwoorden
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?