Meldingen
Alles wissen

Wat eten we vandaag?

Pagina 16 / 25

munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dat gaat Jan wel regelen denk ik.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Het is maar een idee, ik hoorde ergens dat het restaurant in Antwerpen al weken vantevoren zit volgeboekt.  Afhankelijk van wat je neemt kunnen de kosten erg hoog oplopen. Dus ik trakteer niet 🙂 maar een rondje  bier  moet wel lukken denk ik. Ik lees dat Rotterdam erg groot is, mischien zijn daar de wachttijden minder lang.

Eerst stemmen, Antwerpen of Rotterdam. Zal wat afstand betreft voor jou niet veel uitmaken Erik, voor mij scheelt het 60 km maar maakt mij  niet uit.. mischien kunnnen we zo het antwerpen idee weer eens onder de stoflaag uittrekken. Wie heeft zin het te regelen?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dus ik trakteer niet 🙂 

Daar ging ik ook niet vanuit hoor Jan.

 

Eerst stemmen, Antwerpen of Rotterdam. Zal wat afstand betreft voor jou niet veel uitmaken Erik, voor mij scheelt het 60 km maar maakt mij  niet uit.. mischien kunnnen we zo het antwerpen idee weer eens onder de stoflaag uittrekken. Wie heeft zin het te regelen?

 

Qua afstand is dat voor mij haast hetzelfde. (Wel heeft Antwerpen stiekem mijn voorkeur 🙂 ) 

Regelen is niets voor mij

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Voor mij is regelen ook niets. Soms moet het wel, maar ben liever gewoon te gast.

https://blacksmoke.be/reservatie ik zie dat er na dit weekend voor een groep van laten we zeggen 10 gasten pas in juli plek is. Ik ben sowieso de eerste 2 weken van augustus op vakantie. en in deze periode zullen er nog wel meer zijn. Dit weekend was er voor 10 personen nog wel plek. Mag ook van mij hoor.

Is het een idee om gewoon op een bepaalde dag een tafel voor bijvoorbeeld 10 of 12 personen te reserveren en dan eens kijken wie we mee krijgen. Dan bellen we een paar dagen van tevoren gewoon op als het er minder worden. En vol is vol.

Wie heeft zin dit op te pakken? Dan het liefst even in een nieuw topic. Eerst lekker terrassen in Antwerpen en dan eten bij Black Smoke. DDM wilde ons wel rondleiden in Antwerpen! En zo zijn er vast wel meer. Misschien is het een idee het te combineren met een bezoek aan de Koninck, daar zit Black Smoke namelijk bij in.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Vandaag Chineese mie uit eigen keuken,als ik uit die taxi stap met die warmte krijg ik bijna niets door mijn strot als bier,maar Chinees als Adriana hem maakt gaat er dan ook wel in.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vandaag lekker vlees op het vakantie adres. Als ex-slager mooie delen zwijn  gescoord, met top marinade. Und spargel, erdberen, ein kartoffelsalat. 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Na alle schnitzels vanavond een lekker hamburgertje met kaas en groenten salade. Morgen naar huis en dan blauwe hap. Op maandag? Ja op maandag.

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Klinkt goed!

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Net een broodje haring in dillesaus gegeten en om dat ik een dieren vriend ben laat ik hem in ruim sop zwemmen.????

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

De bbq,ja daar kan ik alleen achter staan als ik genoeg te drinken heb dat compenseerd de pijn,ik doe er aan mee om dat bij bbq drank hoort,dat eten mogen ze van mij weg laten,alleen vuur een boterham en drank,dat word de nieuwe trend.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

al dat aangebrand vlees.of half gaar soms ligt dat dier bijna nog te kermen op je bord,en loopt het bloed als een vampier naast je bek,ben daar maar blij mee geef mij maar een boterham met pindakaas.?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ook lekker. Morgen weer normaal Nasi. 🙂

Beantwoorden
Berichten: 1678
(@wiliam)
Noble Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

ChrisV ik volg je , ik BBQ nooit, vlees op het fornuis, bakplaat er onder, en gaar eten, deur open en op tafel zetten. Vuurkorf erbij en je hebt gezonde carnivorenvoer. In het BBQ topic zie ik tegenwoordig toch ook een EGG voorbij komen zodat het eten gaar is.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Murmillo, lees ik nu dat jij ex slager bent! Wat gaaf. Ik wilde vroeger graag de opleiding doen, maar moest daarvoor naar school in Wageningen. Dat was erg ver met bus en trein enzo. Daarom gekozen voor de koksopleiding in Amsterdam. Heb er nog steeds wel eens spijt van. Ik vind slager zo"n mooi vak. Het leren klaarmaken van het vlees komt dan vanzelf wel.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Jan, als je de koksopleiding hebt gehad in Amsterdam dan heb je zeker ook de nodige kennis ondervonden van het uitbenen, ontvliezen. Als jong mannetje leerde ik in Friesland al het stropen van kippen, dat ging sneller dan plukken. Hazen konijnen het zelfde verhaal. Toen ik als 15 jarig mannetje de slagerij in kwam lopen werd het pas echt feest. Een koe die binnen kwam lopen verwerken tot mooie eindproducten. Ik weet dat ik hiermee mensen voor het hoofd stoot. Echter, slager zijn is een ambacht en ik heb het met veel plezier gedaan.

Beantwoorden
Pagina 16 / 25
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?