Meldingen
Alles wissen

Wat eten we vandaag?

Pagina 18 / 25

Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ja had jullie foto's al bekeken en dat zag er super uit. 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vandaag, runder braadworst met bloemkool en zoete aardappel partjes

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Vandaag kalkoen heb er gisteren twee van ongeveer 20 kg per stuk vermoord.jaja zeg het maar,holbewoner?????

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Munckerik ziet er Roemeens uit met die ketel.ik heb gisteren twee kalkoenen vermoord,dus vandaag kalkoen?

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dat noemen ze daar (als ik me niet vergis) de toendra grill Chris.

Kalkoen ook erg lekker, smakelijk voor straks 🙂

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Als ik een varken aan het slachten ben en aan het uitbenen dan gooien stukken vlees in de ketel en als ik dan klaar ben eten we dat lekker met een borrel en bier.vind ik altijd een mooie traditie daar.en lekker.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Tradities zijn prachtig. Ik vind de Oostbloklanden (en dit is geen stigmatiserend bedoeld.) Heel creatief met het verwerken van een dier. Lever, nieren, hartzakjes, milt zonder vetranden, allemaal eetbaar. Mooi.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ook de kop oren,penssoep visse kop kop vd kip.er word niet veel weggegooid.trouwens penssoep ook gegeten,vissekop soep erg lekker,ik probeer alles eet in vreemde landen ook altijd traditioneel,ben altijd nieuwschierig,ook schapenballen gegeten.ik eet internationaal,maar hou niet van aardappels.van veel zout en vet.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Kebab door Adriana gemaakt,en Turkse Raky door mij gemaakt,dat is pas huisvlijt.??die Roemeense kookt soms beter Turks dan de Turken?40 soorten kruiden in de keuken denk ik,en weet ze te gebruiken,goeie kok.komen bij haar vaker leren om dingen te maken.vele zeggen moet een restaurant beginnen,maar nu is het liefde in de keuken,dan werken.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vandaag simpel hapjes tijdens de finale van de dames.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Kreeg er ook nog lekker mals rundvlees met basmatie rijst witte bio bonen met iets er onder wat lekker was salade van tomaten en augurkjes die ik net uit de tuin gehaald had en die zelfgemaakte kebab.ik zoek nog zo’n reserve vrouw.is gvd overal goed in.waar vind je zo iets?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Weer eens heerlijke chili con carne 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

al 2 dagen wilde, perfect gerookte ijsselmeerpaling in briljant zoutgehalte gegeten met echt Frans stokbrood... life is a bitch... voor de paling dan! 😉

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ook erg lekker!

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Wat een dierenbeul he,genieten van de dood van een paling,en dan iets van mij zeggen.ik heb na 8 uur rijden kip met salade en bulgur gegeten,met koffie en chocolaatje na.

Beantwoorden
Pagina 18 / 25
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?