Forum antwoorden aangemaakt
RE: Blaand, wijn van wei @robbert, Mijn natriumbicarbonaat is op.Ik heb een halve theelepel bakingsoda inmijn bleuberry wijn gedaan.Krijg ik daar spijt van? |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @mccorner Hallo, Als je het niet erg mijn aantekening voor de bereiding van old amsterdam zonder ze netjes bijgewerkt te hebben. Kaas is al na een maand goed eetbaar, maar naar 3 maanden heerlijk. Vee... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @robbert, mijn dank is wederom groot.Je antwoord komt precies op het juiste moment!!!!Ben nu op dit moment bezig met om wijn te maken van Blueberry puree van Karramelly co.ltd 300ml Alc.80%170ml Drink... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @robbert Grote klasse, ik leer veel van jeHeb je een aanwijzing voor de hoeveel natrium bicarbonaat of calcium carbonaat per 10 liter? |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @psycat Jij bericht moedigd me aan om dat gauw te gaan proberenBij alleen dit "cashew wine recipe" vondik veel info.Khap khun makh Khrap |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @robbert Ik heb wel een Ph meter om het pekelzout voor de kaas te meten.Proef inderdaad dat na drie dagen het ferment al aardig aan het verzuren is terwijl het geheel nog niet is uitgegist. Waterslot ... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @robbert Goede tips, hartelijk bedanktGa pionieren om in het Mesh gedeelte van de ketel wat kruiden te stoppen.Kruidnagel kennen ze hier niet maar de andere kruiden welEnig idee hoeveel gram voor 20 l... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @rumoJe weet niet hoe druk ik het heb, kom tijd te kort!!! |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @rumoWeer wat geleerd, vriendelijk bedank!!! |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @psycatJe Thai is perfect!!! beter dan het mijne.Ken en eet alle vruchten. Cashew is mijn favoriet |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei 2 flessen 2 x 20 liter links Ananas in wei.3 de fles 1 x10 ananas overgoten met 1 x gestookte Alc35%4 1 x 20 liter met rietsuiker gefermenteerde wei. deze wei is 9 weken out ananas01.jpeg |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei Foto van kaas vergeten.Hier is ie dan! Goudse-Kaas-.jpg |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @rumo Heb al een foto van apparatuur geplaatst. Wat betreft kaas, maak meestal oud Amsterdam, of wat daarop lijkt.Maar heb ook Danish blue, camembert en nog anders soorten gemaakt,Daarnaast experiment... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @robbert Hi Robbert,Je weet van Blaand meer van als ik!IK ben nieuw in het stoken. Blaand maken doe ik al een tijdje, maar vind de smaak niet echt lekker, ook ben ik zeker niet de enige die dat vind.H... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Blaand, wijn van wei @rumo Hallo Rumo, Bedankt voor je antwoord. Ik heb het begrepen.Ik ga de blaand 2 keer stoken, bij de tweede stook voeg ik vruchten toe, verdun het distillaat en breng het verder op smaak met verse vr... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |