Forum antwoorden aangemaakt

RE: Whisky mout

@robbert Okay Dankje wel ik Twijfelde al wat te doen 👍🥃.. dan zou het erg zonde zijn als ik weer geen "Optimale" Sujkerafgifte zou Hebben .

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Whisky mout

@robbert Ps Bedankt voor het delen van je Molenadressen 👍 mijn eerste zak Mais is Besteld en "Onderweg"

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Whisky mout

@robbert Goedemorgen mag ik nog iets vragen over de Mais ajb ? Moet ik voor het Koken / invriezen de maïs ook nog Schroten / pletten ? Of kan ik de hele korrel beter koken / invriezen voor een goede S...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Whisky mout

@robbert Dankje wel ; dus qua smaak / Kwaliteit kan ik het beste Koken ( hoelang doorkoken !? !) En dan invriezen 👍Welke verhouding Mout /Mais houd ik het beste aan voor Whiskey ? ...en nog e...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Whisky mout

@alchemist Top Dankje wel Daar kan ik zeker wat mee / Ga ik zeker meenemen .

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Whisky mout

Hoi Ik heb het meer voor de Smaak geprobeerd , ik ben nog beginner en weet niet precies wat " standaard" is .. tijdens de eerste Dist. Heb ik 😳 helaas mijn alcohol meter gebroken : na de 2e ...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Whisky mout

Dankje wel voor je snelle Reactie 👍 Ik heb de eerste keer de droge geschrote mais " als experiment meegenomen in het verhittingsproces 3x met steeds 30 min. RUST ...en helaas niet voorgekookt...

In forum Recepten

3 jaar geleden
RE: Whisky mout

@alchemist Hallo goedemorgen . Mag ik wat dieper ingaan over Mais toevoeging ajb : mijn eerste Mash heb ik van whiskeymout en gedroogde "geschrootte" Mais gemaakt ...kan ik de gedroogde Mais ook verva...

In forum Recepten

3 jaar geleden