Forum antwoorden aangemaakt
RE: Whisky mout @robbert Okay Dankje wel ik Twijfelde al wat te doen 👍🥃.. dan zou het erg zonde zijn als ik weer geen "Optimale" Sujkerafgifte zou Hebben . |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout @robbert Ps Bedankt voor het delen van je Molenadressen 👍 mijn eerste zak Mais is Besteld en "Onderweg" |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout @robbert Goedemorgen mag ik nog iets vragen over de Mais ajb ? Moet ik voor het Koken / invriezen de maïs ook nog Schroten / pletten ? Of kan ik de hele korrel beter koken / invriezen voor een goede S... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout @robbert Dankje wel ; dus qua smaak / Kwaliteit kan ik het beste Koken ( hoelang doorkoken !? !) En dan invriezen 👍Welke verhouding Mout /Mais houd ik het beste aan voor Whiskey ? ...en nog e... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout @alchemist Top Dankje wel Daar kan ik zeker wat mee / Ga ik zeker meenemen . |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout Hoi Ik heb het meer voor de Smaak geprobeerd , ik ben nog beginner en weet niet precies wat " standaard" is .. tijdens de eerste Dist. Heb ik 😳 helaas mijn alcohol meter gebroken : na de 2e ... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout Dankje wel voor je snelle Reactie 👍 Ik heb de eerste keer de droge geschrote mais " als experiment meegenomen in het verhittingsproces 3x met steeds 30 min. RUST ...en helaas niet voorgekookt... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Whisky mout @alchemist Hallo goedemorgen . Mag ik wat dieper ingaan over Mais toevoeging ajb : mijn eerste Mash heb ik van whiskeymout en gedroogde "geschrootte" Mais gemaakt ...kan ik de gedroogde Mais ook verva... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |