Forum antwoorden aangemaakt
RE: Complete set misschien wat foto's? |
In forum Vraag en aanbod |
2 weken geleden |
RE: Absint maken @arta380 Ik heb het recept van Still It ook eens gevolgd. Met de kleine aanpassing dat ik de kruiden 2 uur heb laten massereren op 50 graden (niet hoger!) in maximaal 80% alcohol. (Ik heb het idee dat... |
In forum Stookforum |
2 weken geleden |
RE: Nieuw lid. @rinus55 Nee ik doe ze niet in een mandje, laat ze gewoon lekker in het vocht sudderen. Voor kleine proef stoken stop ik het in een airstill, nooit problemen met aankoeken. En voor grotere aantallen s... |
In forum Stel je even voor... |
3 weken geleden |
RE: Deluxe Gin Tonic Botanicals @pastorbelga Hoewel ik de Hibiscus laatst helemaal gebruikt heb in een van mijn nieuwe gin recepten. Blijkt toch wel lekker te zijn! |
In forum Recepten |
3 weken geleden |
RE: Nieuw lid. @rinus55 Mijn basis voor een gin is altijd een goedkope whiskyblend (schots) op 40%. Bij de Aldi in Duitsland kun je Statesmen blended scotch kopen voor 7 a 8 euro de fles. Deze sla ik meestal groots ... |
In forum Stel je even voor... |
3 weken geleden |
RE: DaanBanaan stelt zich voor Welkom Daan! |
In forum Stel je even voor... |
3 weken geleden |
RE: Alsem (Artemisia) Misschien moet ik de vraag ook gewoon hier even stellen: Iemand ervaring met het distilleren van een blanke alcohol met artemisia abrotanum maritima (cola-kruid). Ben voornemens hier wat mee te gaan e... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 weken geleden |
RE: Alsem (Artemisia) @psycat leuk dat je je hier in verdiept! Toevallig wilde ik net een topic gaan starten over het gebruik van artemisia abrotanum maritima. Uit dezelfde familie. Ben heel benieuwd of hier mensen zijn di... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 weken geleden |
RE: Rum d'Agricole, Melasse of Panela @robbert dank voor je heldere uitleg! Het zal even een afweging gaan worden tussen een veevoeder melasse, panela of toch een oerzoet (bio oersuiker waar de mineralen en vitamines nog meer in lijken te... |
In forum Recepten |
1 maand geleden |
RE: Rum d'Agricole, Melasse of Panela @robbert Dank voor je antwoord Robbert. Kun jij iets vanuit jou ervaring zeggen of Rum gemaakt van Panela verschilt in smaak van Suikerrietmelasse of suikerrietsap? Mijn vraag komt omdat je in jou ant... |
In forum Recepten |
2 maanden geleden |
Rum d'Agricole, Melasse of Panela De lente is begonnen en het stoken begint weer te kriebelen. Om het seizoen van start te gaan wil ik een eerste Rum gaan maken. Zelf ben ik meer fan van de Rum uit de Agricole (landbouw) school. Offic... |
In forum Recepten |
2 maanden geleden |
RE: Deluxe Gin Tonic Botanicals Deze zijn het gin-tonic-kruidenset-normal.jpeg |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: Deluxe Gin Tonic Botanicals @robbert mooi recept en filmpje van je Gin! Ben alleen benieuwd of iemand ervaring heeft met de botanicals van de lidl. Zal eens kijken of ik een afbeelding kan vinden ergens |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: Paradijszaad in Gin @robbert Dank voor je antwoord! Raad je aan ze iets ligt te kneuzen? of zal de smaak daarmee te sterk worden |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |
Paradijszaad in Gin Hallo medestokers! Heeft iemand ervaring in het toevoegen van Paradijszaad in een Gin recept? Mijn huidige recept heeft de volgende kruiden: Jeneverbes, Korianderzaad, Engelwortel, Citroenmelisse, kom... |
In forum Stookforum |
3 maanden geleden |