Forum antwoorden aangemaakt
RE: temperatuur birdwatcher wash Oh...... Dat wist ik niet. Weer wat geleerd. Nu werk ik met bakkersgist, dus de fabrikant heeft weinig te melden 😉 We wachten het af, voorlopig staat 'tie nog lekker te vergisten. Als ik idd bijsmaak ... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: temperatuur birdwatcher wash Kleine update voor de mensen die deze threat volgen : Temperatuur blijft in een koud water bad netjes rond de 35 graden hangen. 1 keer per dag nieuw, koud, water erin en alles is onder controle. De fe... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: temperatuur birdwatcher wash @DB : Ik ben ook een hobbybakker en als ik brood maak houd ik de temperatuur van de rijskast op 40 graden. Daar doet bakkersgist heb prima bij. Hoger dan 40 graden werkt niet, voor brood in ieder geva... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: temperatuur birdwatcher wash @JohnDoe : Ik werk met een T500 maar maak wel cuts, in tegenstelling tot wat de handleiding aangeeft. Ik zal bij de stook idd wat meer aandacht besteden aan de foreshots en tails. Thanx! |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: temperatuur birdwatcher wash @DoubleBarrel : Geen starter. Ik volg Birdwatchers recept en daar zit geen starter in. Ik heb wel geexperimenteerd met het toevoegen van babyvoeding. Dat maakte voor mij iig nix uit. Ik voeg m'n gist ... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: temperatuur birdwatcher wash @JohnDoe : Dank je voor je snelle antwoord. Dat stel ik op prijs. Ik vermoed zelf dat het idd de geinverteerde suiker is, maar het verschil is wel heel erg groot. 40 graden is zo'n beetje de max voor ... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
temperatuur birdwatcher wash Hi Allemaal, Ik maak sinds een paar maanden neutrale alcohol met het recept van birdwatcher voor de wash. Gisteren heb ik een wash gemaakt waar ik voor het eerst de suiker, terwijl ik deze oploste in ... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Perzikenlikeur @Nimrax. Leuke samenvatting van die Prof. En ik kan de strekking wel volgen. Dat zal vandaag de dag echter wel lastig worden. Ik ben zojuist terug uit de super met een verse ananas waar een barcode op... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Perzikenlikeur @DoubleBarrel, dank je voor de tip. Ik stel je input op prijs. Ik heb in een vorig leven ( nu ja, heel lang geleden ) nog een opleiding grootkeuken gedaan. Ik ben dus redelijk op de hoogte van het omg... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Perzikenlikeur @All : Dank voor alle terugkoppeling. Hierboven is gom als mogelijkheid genoemd, dat zou inderdaad best wel eens kunnen. Voor wat betreft mijn keuze voor een blik ipv vers : Vers was niet te krijgen e... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Perzikenlikeur Dat zou inderdaad best wel eens kunnen. Ik gaf aan dat het voelde als siliconen, maar gom is eigenlijk een betere omschrijving. Ik heb het blik al weggegooid, maar bij mijn volgende trip naar de super... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
Perzikenlikeur Hi, Misschien is dit niet het juiste forum om deze vraag te stellen, maar aangezien er hier toch wel wat mensen met het maken van likeurtjes bezig zijn probeer ik het toch maar : Ik probeer voo... |
In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
RE: Weckketel Hi Mannen, Dank voor alle tips. Zeer, zeer behulpzaam. Ik ga met die triacs aan de slag. Nog een vraag aan oengabunga : Hoe heb jij je weckketel afgedicht. Aan de denksel zijde bedoel ik dan. Ik doe h... |
In forum Mijn installatie |
8 jaar geleden |
RE: Weckketel Hi Lukas, Dank je voor je antwoord, zeer behulpzaam. Ik heb zeer historische kennis van electronica dus ik wil je vragen of je misschien een schemaatje voor me hebt zodat ik eens kan bekijken of dat h... |
In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |
Weckketel Hallo Allemaal, Ik lees al een tijdje mee en wil nu toch echt eens zelf gaan proberen om te distilleren. Om te beginnen met de goedkoopst mogelijke opzet om te kijken hoe het me bevalt. Daar heb ik ge... |
In forum Mijn installatie |
9 jaar geleden |