Forum antwoorden aangemaakt
Eiken vat Hallo allemaal, Ik vraag me af waar en hoe ik een gevuld eiken vat het beste kan bewaren. Ik beschik helaas niet over een kelder of kruipruimte. Iemand suggesties? |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Mout Vanmiddag geproeft en ik vind de rook en chocolade smaak niet overheersend. Maar als ik mijn mash ruik vind ik hem wel erg sterk ruiken. Wat zou jij aanraden om te doen? |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Mout Ik heb 2kg gebruikt. Dus heb nog 3kg over. |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Mout Zou ik een nieuwe mash kunnen maken met normale mout en wanneer ik ga stoken de choclate mout en normale mout kunnen mengen? |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Mout Dus als ik het goed begrijp hou ik hier minder alcohol aam over? Is er iets waarmee ik dit kan vermeerderen of niet? Zoals suiker toevoegen |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
Mout Hallo Allemaal, Gister ben ik bezig geweest om mout om te zetten naar suikers en die te laten vergisten. Toch vraag ik mij of of het goed is gegaan omdat de vergisting niet zo hard gaat als op het you... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Welke suikers? Allemaal bedankt voor de reacties! het is dus mogelijk om bijvoorbeeld kristalsuiker en rietsuiker te combineren? |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
Welke suikers? Hallo allemaal, ik ga net beginnen met stoken en ik vroeg me met welke suikers ik kan vergisten. Bijvoorbeeld ook verschillende door elkaar? |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |