|
Andere tactiek..... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Fastback, wat was die toevoeging?..
Gewoon schone rum, zond... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Ok, ben benieuwd, gisten zal hij zeker! Waar ga je met de sg... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Gister mijn 2e 25 liter gestookt. Heb 3,8 liter van gemiddel... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Klopt, ik zit ook steeds op ruim 1,4 kg de liter.
Kristal s... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Nimrax, was water uit de fles. Bronwater dus.
Pino, ik zal e... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Heren, even over verdunnen van onze rum.
Van de eerste stoo... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Ik zou het lekker op pure rum houden.
Maar als je toch wil ... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
En nu, na twee rum runs de ketel schoonmaken....
Mijn hemel ... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Ja! Waarom niet. Zolang het niet geïmpregneerd is, prima! Zo... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Wellicht is het uit oogpunt van water besparing dat de conde... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Oja, en reflux en final condensor inderdaad apart van water ... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
@fastback, betreft zware bruine rum had ik dat plaatje zo ge... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Mannen, bij was hij ook al dagen uitgegist, na suiker toevo... In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
|
RE: Rum van melasse stoken In forum Stooktips |
8 jaar geleden |