Paolo
Paolo
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 16 juli 2018
Honorable Member
Volgen
Gelijk receptje opgeschreven @ndre, lekker inderdaad met ijs...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
met anijszaad gemaakt Chris?

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Heerlijk raky, gelijk een idee voor mijn volgende project ?.

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Ik heb ze eerst een paar uurtjes op de folie laten ‘uitdampe...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Nee, daar heb ik geen ervaring mee. Ik rook (koud) sowieso w...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Mee eens Chris, maar toch zo’n gratis fles smaakt extra lekk...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Toch even voor de ‘rook in whisky’ liefhebbers: de rookt i...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Oké, een paar flesjes van mij dan ook maar. De Hennesy is e...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
Klinkt goed ‘smokend portier bio’...... heb er gelijk een id...

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
in eerste instantie dacht ik aan destilleren maar een macera...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Laos ken ik zeker en gebruik ik toch wel regelmatig, nooit g...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Sowieso had jij toch dat recept waar je het in de vriezer mi...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Arak, dank je. Ik ben gek op verse gember en maak al vele ja...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Dat is zoiets als ik gedachte had maar altijd leuk om andere...

In forum Recepten

6 jaar geleden
Een idee voor paar kilo gesuikerde gember?

In forum Recepten

6 jaar geleden
Pagina 25 / 42

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?