http://bijlmakers.com/wijn-maken/mede/
Ik vond deze nog, mijn schatting klopt ongeveer wel zie ik
Terug van de Griek (ja vuilkoppen ... het restaurant)
Jij ook een reply
En de Bage is overgegoten naar een emmer met waterslot π
en nog een vraagje voor de kenners
Kan je mede ook distileren ?
Β
Alles waar alcohol in zit kun je distilleren
Hoy,
Ik heb een deel van mijne honingwijn verstookt tot alcohol, ik vind er niet veel smaak aan, aan den alcool dan , het ruikt een beetje zoals een neutrale alcohol , het smaakt een beetje zoet, het was wel mijne eerste honing wijn, ik ga er wel eens nog enen maken en dan eens zien of die anders proeft.
grts
Β
Ik denk wel dat het goede alcohol moet zijn om fruit op te leggen ( te marcereren)
De wijn zelf dan , ik heb nog nooit n'en honingwijn gedronken, ik vindt hem raar smaken ik heb wel een moeilijke gisting gehad, daarom ga ik nog eens opnieuw Β n'en mede maken .
Hoy,
Hier kun je nog tekst en uitleg vinden over honingwijn?
http://www.stookforum.nl/thread/mede/
grts.
Β