Danial instant gist Vacuüm momenteel enkel in verpakking van 5 kg leverbaar.
—> 5 kilo Vacuüm 5 euro per kilo
Biergist, ook wel bakkersgist, brouwersgist of wijngist (Saccharomyces cerevisiae) is een gist dat onder andere gebruikt wordt voor het fermenteren van koolhydraten, zoals bij de bierbereiding en het laten rijzen van brood. In gedroogde vorm wordt het ook instant gist genoemd.
Het is niet de bedoeling dat je hier zonder voorstellen ons mooie forum als verkoopkanaal komt gebruiken. Zie de voorwaarden.
Biergist, wijngist etc is ook niet op 1 grote hoop te gooien dus ook graag geen misleiding. Zonder onderbouwend tegenbericht wordt dit topic over 1 uur gedelete.
Hi, dat had ik niet begrepen.
Moet ik in kort vertellen over het gist of iets anders?
Hey Gist, kan gebeuren. Maar het is sowieso de bedoeling dat je in ieder geval de moeite neemt je even voor te stellen, zie: https://www.stookforum.nl/thread/stel-je-even-voor/32/
We werken met zn Allen aan een heel mooi en informatief forum, en dan is het niet leuk Als iemand die die nog nooit een steentje bijgedragen heeft het forum zonder ook maar even voor te stellen gebruikt voor geldelijk gewin. Normaal reageer ik hier wat milder op, maar de laatste dagen is het al een paar keer voorgekomen, vandaar dat ik nu wat strakker oplet.
Stel je dus even voor in het daarvoor bedoelde topic. Wat stook je, wat voor ketel etc ... en vertel hier wat meer over de gist.
Ooh ok ga gelijk doen bedankt
Zou je iets meer kunnen vertellen over de gist, een afbeelding misschien en waarvoor is het geschikt? Suiker-Wijn, bier, brood.. welke gistvoeding is daarbij optimaal? En niet geheel onbelangrijk hoe je te bereiken bent?
Ik denk het ook. Knap gevonden, Erik.
Is tenminste al meer info.
Gist instant is geschikt voor brood en banket maar er zijn ook veel liefhebbers die voor bier en alcohol hebben het gebruikt.
Hieronder wat meer info over gist.
Als er nog vragen zijn hoor ik het graag
Technical Specifications of Nab Yeast:
Dry Substance Amount: 94.5 to 96.5 percents
Acidity Amount (PH): 5 +/- 2
Carbohydrate: 35 to 40 percents based on the weight of the dry substance
Protein: 45 to 50 percents based on the weight of the dry substance
Phosphorus: 2.0 to 2.5 percents based on the weight of the dry substance
Ash: 6 +/- 2 based on the weight of the dry substance
Benefits of Using Nab Yeast
Improves the flavor of the bread
Rich in vitamins, especially the B group vitamins
Helps absorbing iron and calcium by the body
Increases the nutrition values of the bread and provides necessary energy
Helps a stable baking and decreases bread waste
Increases the shelf life of the bread and helps its storage
Various Yeasts
High Sugar: for sweet environments (sweet breads)
Normal Sugar: for normal environments
Voor bier zou ik het niet gaan gebruiken, daar is het ongeschikt voor.
Ik denk het ook. Knap gevonden, Erik.
Is tenminste al meer info.
Het is een gave Nim ?
Hahaha. Erik!!
🙂