Hahaha ik heb me daarbij nooit laten tegenhouden door die blagen hoor
A man's gotta do what a man's gotta do.
Lummel
Als je de rosbief gaat berijden doe hem dan in de binnen mantel met rooster, zodat hij niet op de boden komt anders smelt de zak door.
Laat ons hopen dat hij geen rosbief berijdt 😛
Maar wie weet
A man's gotta do what a man's gotta do.
denk het wel en het zal een lekker stukje vlees worden, tevens de eerste die sous vide , gaat koken in een grainfather als je daar een filmpje van maakt loop Jan helemaal binnen hahha
je snap hem wel John
Uiteraard maar dat was niet grappig, de typo wel. Maar die snapte jij dan niet 😉
Lummel
Als je de rosbief gaat berijden doe hem dan in de binnen mantel met rooster, zodat hij niet op de boden komt anders smelt de zak door.
Bedankt voor de tip dat had me inderdaad zo maar kunnen overkomen. Ik denk dat ik hem woensdag ga bereiden en daarna wordt het crisis want de slager is 3 weken op vakantie. Zo doen allemaal maar tegenwoordig.
denk het wel en het zal een lekker stukje vlees worden, tevens de eerste die sous vide , gaat koken in een grainfather als je daar een filmpje van maakt loop Jan helemaal binnen hahha
Ik heb even gegoogled op een sousvide apparaat, een 27 liter waterbad met pomp kost ruim € 2000,-. Volgens mij geen of nauwelijks meerwaarde t.o.v. De Grainfather en daar kan je nog eens keer bier mee brouwen, almabiek stoken of reflux.
Klopt dat Raymond, Is de Grainfather gelijk aan zo'n professioneel apparaat? De laatste kan je trouwens wel tot 0,1 graad regelen en de Grainfather dus met 1 graad maar zo vreselijk groot verschil kan dat toch niet maken?
Ik las het verkeerd, ik ben de eerste die sousvide ga koken in de Grainfather bedoelde je toch of had jij het ook al eens gedaan?
Nee Lummel jij ben de eerste die dit gaat doen, dus alle eer is aan jou.
Op je Vraag of de Grainfather Gelijk is aan een sousvide apparaat, De sousvide apparaat heeft alleen een pomp die het water rond pomp.
dit is alleen nodig om het water overal even warm te krijgen in de vierkante bak, en zeker als deze helemaal volg lig om overal de juiste temp te krijgen zeg maar.
Die 0,1 en 1 Graad instelling zijn inderdaad te verwaarlozen.
Over de kosten ja voor de pro gebruiker en grootkeukens rond de 2000 euro.
maar voor ons zijn er deze leuke dingetjes en deze werken net zo goed.
Deze zelfs op wifi en blauwetand maar deze zal ik niet doen als ik jou was kost je weer 5 uur van je leven
Met een Grainfather kun je het water ook rondpompen.
Klopt maar van de Grainfather zit er veel meer kracht achter de pomp dan bij een sous vide apparaat, kan natuurlijk wel maar dan zal ik er een stukje slang aan maken.
Ik denk niet echt dat het noodzakelijk water wordt toch wel warm en zeker op de manier dat wij hem gebruiken en hij toch niet overvol zit.
En je kunt natuurlijk de pomp met het kraantje wat knijpen.
Ja ja, ben ik weer, compleet a-technisch, kan je die pomp ook op 100 graden laten pompen. Ik heb er niks over gelezen in de handleiding maar pompen die 100"graden water aankunnen zijn toch stervens,duur? Ook gezien het feit dat professionele sousvide apparaten maar tot 95 graden gaan, dat brengt me aan het twijfelen.