Zij claimen dat dit het ideale filter is voor gebruik met distilleerapparatuur dat boven de 80% produceert.
Ik ga er dan van uit dat dit zo is π
Nou dan stop ik met verdunnen π
Je kunt 20 liter met een EZ patroon filteren, wat ik doe is de 10 liter er altijd twee keer door laten lopen.
Β
Probeer het maar eens. Ze omschrijven dat de cartridges gemaakt zijn van verschillende soorten kool met verschillende eigenschappen. Wellicht hebben ze hier een doorbraak in berijkt
Β
Β
weer effe gelachen Β πΒ haha
Β
Jan .
Β
Heb je die classic essences zelf ook al in gebruik ?
Wat/Hoe is de smaak er van ??
Β
Grz Jack
Β
Β
Hoi Jack,
Ik heb van Prestige velen geproefd en de smaken vallen niet tegen.
De Still Spirits Classics heb ik alleen de normale Gin en de Blue Jewel Gin gemaakt, en die zijn superieur. Echt heel goed.
Ik weet niet hoe de whisky's zijn, ik weet wel dat klanten er steeds voor terug komen.
Ik zie dat copy/paste van je site niet goed is gegaan met die koeieletters, in ieder geval bedankt en ik ben heel benieuwd naar de Calvados. De β¬ 3,25 heb ik inmiddels ook over gemaakt dus we zijn weer met elkaar in het reine.Β
Β
Dat is ook de reden dat Still Whisky wil proeven en vergelijken wat ik altijd heb in huis voor visite, johnny walker red. Vanaf zwart begin ik hem overigens wel te waarderen maar red is zooi. Vandaar voor de visite, zeg het maar zelf want die opmerking komt toch wel.Β
De Calvados is lekker. Ik heb hem vaak gemaakt. Het duurt wel een dagje om hem op dronk te laten komen. De eerste keer vond ik de smaak niet lekker, maar de volgende dag was hij heerlijk ?
Β
Mischien is dat bij de whisky ook hoor, even proberen ?
Dus gewoon neutraal er bij doen?? Moet je m dan niet laten verouderen??
Heb de gewone prestige geprobeerd.... Was niet echt fan er van... Ben benieuwd wat deze doet.
Ik hou ook niet van al die smaakjes. Maar voor nog geen tientje kan je geen buil vallen en still's turbo met vloeibare kool vond ik verassend veel beter dan Alcotec 48. Dus neem de gok.Β
Ik vond dat je de Gin (classis en blue jewel) meteen goed kon drinken.
Klopt, bij mij ook. Ik heb echter nog nooit een whisky met essence gemaakt. Wordt toch eens tijd he ? je merkt wel dat veel mensen steeds voor hetzelfde product terugkomen en dus erg tevreden zijn over de smaak.Β
Inprincipe hoef je hem niet te laten verouderen, verdun je je neutraal met water van 92 naar 40 dan kan het geen kwaad de alcohol en het water een dagje aan elkaar te laten wennen. Mischien dat mijn calvados daarom de dag erna beter smaakte dan toen ik hem direct proefde. Sindsdien laat ik hem een dagje staan voor ik hem drink. De Gin vond ik overigens direct lekker. Ook met de flesjes van prestige trouwens.
Β
Still Spirits absint heb ik hier ook nog een halve liter staan en de amaretto (moest een zakje bij) ook erg lekker π
Β
Tegen de tijd dat de chiller er is moet je me een seintje geven Jan, dan kan ik nog een whirlpool paddle mee laten komen.