Als je s’morgens wakker word is je bloed dikker.door een borrel te drinken gaat het sneller stromen,alcohol vreet vet op,daardoor krijg je na een paar dagen sterke drank gedronken te hebben soms last vd.maag (tast je maagslijm vlies aan)betekend dus ook dat een paar glaasjes het vet op vreet en is goed om je bloed dunner te maken.dus drinken met maten is niet zo slecht als men denkt,zeker als je daarbij goede voeding tot je neemt.in beweging blijft en je hersens bezig houd.en zo kun je 100 worden.
Drinken met maten is gezellig. Dat compenseert.
Nieuw TV programma in setup:
Zuip je slank! Met Sonja Bakker en ChrisV
Hatsikidee, ik doe mee!
Die calorietjes werd ik wel met haar kwijt??
Zo overleef ik elk weekeinde.?
We hebben het vaker over de voorloop,ik spaar die altijd op,nu dat s’morgens mijn ruiten van mijn taxibus bevroren zijn ,ontdooi ik die daar mee,er drijft dan een alcohol coctail langs mijn bus als het nog een tijdje zo koud blijft heb ik mischien nog een voordeel dat er wat alcollisten dat ontdekken en mijn bus schoon likken,dan hoef ik in de winter niet naar de wasstraat,volgende voordeel mijn bus ruikt lekker en de kinderen zijn een stuk rustiger,als ik op het schoolplein kom ruikt ze wel als een kroeg,nadeel als het lang blijft vriezen gaan de kinderen niet meer naar school maar naar een afkickliniek.?
Hoe het komt dat je (commerciële) biertje steeds duurder wordt.
Mooie uiteenzetting in een mini docu van de NOS.
Ja duidelijk verhaal. Het is dus een dubbel verdienmodel van de brouwers. Aan de ene kant ben je dus als horeca-ondernemer door koppelverkoop (pand,tap, frisdrank etc) afhankelijk van je leverancier. Tegelijk verhogen ze systematisch de prijzen van het bier. Je kunt meestal toch niet weg, en de concurrent is ook geen haar beter. Dus je zit er mooi aan vast. Zou verboden moeten worden. Ik snap ook wel dat banken horeca niet graag financieren. Te veel risico's, te veel oplichting, te veel faillissementen...en paar maande later weer door. De goede uiteraard weer de dupe van de slechte ondernemers... Toch jammer. Voor de ondernemer, en de consument..
Dus gewoon thuis brouwen stoken en drinken,Munckeric en Jan heefd het materiaal ,probleem van dure drank opgelost.
Ja alles word duurder,en mijn pensioen omlaag.dus blijf ik maar stoken want straks hebben ze ons in Den Haag zo uitgeknepen dat we de fles bij de slijter zo wie zo niet kunnen betalen.nu ze geen gas meer uit Groningen kunnen pompen hebben ze wat anders bedacht,onder het motto milieu.laat de kleine man maar betalen.
Heb net 25 liter van het eiken gehaald,ruikt als cognac,moet op verzoek twee flessen naar een chirurg sturen in Roemenie,hij heefd gehoord in het dorp dat die Holandaise,goeie drank maakt.leuk compliment.hebben mij op het dorp al gevraagd of ik daar wil stoken en verkopen,€17-per fles goeie handel.kan ik daar van leven.
Net op het nieuws,planten op de werkvloer,schijnt heel goed te zijn,wil nu mijn baas voorstellen om elke 8 - 9 weken een stuk of 30 planten op de werkvloer te zeten,het volgende nieuwsbericht was vlees en vliegen duurder,dus geen vliegen meer doodslaan,maar verkopen.?