Ik ben op zoek naar kandij poeder, iemand tips? Stroop en suiker zijn alom te krijgen, maar poeder......
Mocht je je afvragen waarom? Bastogne koeken likeur.....
Hoi Willempy,
Kun je de kandij niet gewoon in de blender doen? Zo maak ik ook poedersuiker van kristalsuiker als we pannekoeken hebben gebakken en de poedersuiker is weer eens op 🙂 Met een paar seconden is het klaar.
http://www.coupletsugars.com/page/bruine_suikers_cassonade_basterd_suikers/f1.html
http://www.coupletsugars.com/page/gamma_bruine_suikers/f1.html
Even opletten, of het van rietsuiker, of van bieten is gemaakt.
De gewone basterdsuiker is vaak van bietenmelasse gemaakt.
Kandij in welke vorm dan ook lost toch gewoon op!?
Ik maakte me net dezelfde bedenking ...
Dank je, in mijn blender wordt het dan klonterig. werkt misschien beter in een oude koffieboon molen, maar die heb ik niet meer.
Dank je!
Dank je!
Dat klopt, heb ik me ook afgevraagd. Blijkbaar is poeder specifiek het beste. misschien maak ik er een experiment van.
iedereen bedankt voor de reacties en tips, hiermee kan ik verder.
Ik kan me voorstellen dat poeder wat sneller oplost maar ik neem aan dat je geen haast hebt. En of poeder sneller oplost dan kandijstroop....