Heuvelshine met stroop. Meer suggesties? Asperges, wordt dat wel lekker?
Β
Je hoort wel gekkere dingen, ik stel me zo voor, niet te zoet en het zou een creme moeten worden. Nels als de spargelsoep π
Hoe zoiets samengesteld zou moeten worden weet ik nog niet, en waarschijnlijk zijn er makkelijkere limburgse specialiteiten voorhanden.
Een assortimentje met kleine flesjes met de smaken van de meest populaire limburgse vruchtenvlaaien. Wederom Creme's denk ik.
Β
Β
Imburgs kwartiertje,ik kom zelf uit Venlo en we staan als limburgers bekend dat we altijd te laat komen,ik hoor daar zelf niet bij.gr?Chris.V
Het bestaat overigens, van de eijsvogel. Ben daar ooit eens geweest. Leuke stokerij.
Inderdaad! Dus een 3heuvelshine kwartiertje tot nu toe?
Met een zuid Limburgs kasteel op de achtergrond van je etiketten.
Tja, ik denk wel dat je een leuke naam erbij hebt zo. Top!
Even kijken bij de afbeeldingen op Google
Goed id maar ...Hij woont daar en kan best even zelf een fotootje maken, toch Hoedje van pp?
Β
Ik denk bij Limburg aan vlaai. Waarvan ikzelf de rijstenvlaai weer een van de betere vind. Je kunt rijstwijn gaan stoken.. Terugkomend op de rijstenvlaai.. weer heerlijk met wat kaneel erover. Maak daar maar eens wat van..
Β
Ik kan wel een leuk fotootje schieten denk ik gezien m'n achtergrond. π
Ik vind t super dat jullie allemaal zo meedenken!
Gaat dit niet teveel op sake lijken? Wel een leuk idee overigens!
He hoedje van papier ik weet aleen dat wij als Iimburgers alles zuipen waar alcohol in zit maar ik weet niet iets speciaals,buiten bier,wat wij hier hebben,maar de markt staat open en ik wil het wel proeven.gr?Chris.V.Venlo
Sake word niet gedistilleerd
De eerste 12l zijn waarschijnlijk morgen klaar met fermenteren. Dat is dan het mijnwater. Het 3 heuvelshine kwartiertje moet nog gemaakt worden. Maar ik zou graag de aanvulling van jullie weten. Ik heb alvast stroop ingekocht. Wat moet er verder nog meer in?