Vrijdag en zat.aan mijn eigen stooksel gezeten,ik weet nu ook wat een zwart gat is,hahaha.gr.?Chris.V.
mirrabellensnaps en lekker
Ik heb va.donderdag geproeft.ik had nog 6ltr.staan met moerbei hout staat ongeveer een half jr.eiken is lekkerder.maar dat weet ik nu ook weer.ik heb nu 30 ltr.op eiken staan,moet weer eens op jacht voor nieuw fruit.gr.?Chris.V.
mijn eerste sugermash is goed gelukt 8liter(uit 25l) van 45° gehad en nu eikenhout erbij en eens kijken wat het wordt
update:
generatie 3 van het gistbed heeft een bijzonder lekker en soepele smaak. sour-mashes ga ik in de toekomst vaker maken, nu alles een tweede keer stoken en heel snel t vat in
Het is 3 uur in de nacht en ik zit lekker aan de warsteiner en mijn zelf gestookte de rest is in coma zo zie je maar ervaring,een poolse vrind snurkt en de Roemenen zijn ook buiten bewustzijn,maar het leuke is ik zuip de krat bier leeg en die hebben morgenvroeg dorst,dus met de ambulance bier halen en Chris zzzzzzzz als Chris dan wakker is is er ook bier,ik ben best een slimme klootzak of niet.?????gr.??Chris.V.
Mijn hond snurkt harder dan mijn Poolse vrind,zo zie je maar ik leer elke dag.???maar samen hebben ze een leuke melodie,rrrrrrrrrr nnnnnnnnnrrr.gr.???Chris.V.
Drink vandaag m'n eigen gestookte borrel op basis van granen..
Errug lekker 🙂
Ahum, ehh Jan, kan jij de foto ff recht zetten, zo loopt m'n glas wel erg snel leeg 😉
Geprobeerd met de ipad maar lukt niet. Morgen op de pc ? Proost?
Heb gisteren een glaasje van mijn cognac geproefd is van sept.2117 heel goed gelukt heb een paar flessen verstopt.voor de rest wat hier in huis loopt.?gr.?Chris.V.
Heb gisteren een glaasje van mijn cognac geproefd is van sept.2117 heel goed gelukt
Is die al op dronk Chris 😉
Ja is op dronk,ik zet de drank afwisselend binnen en buiten,s’nachts buiten in de vrieskou overdag binnen lekker warm,en in de zon.is al heel wat voor mij dat ik iets kan bewaren.elke week wel iets te vieren hier.ga zaterdag op druiven of appel jacht anders word het gebroken mais stoken.gr.?Chris.V.
Zit nu aan een maaskantje met mijn zelfgestookte cognac,het bezoek dat gisteren is gekomen is nu weg,vlug het vlees voor de bbq klaar maken dadelijk komt de volgende groep daar gaan we morgen mee bbq met nog meer gasten,word weer gezellig.gr???Chris.V.
Ik zit aan een heerlijke Wâldka van 42%. Fles en glas lagen al in de vriezer. En daarbij, voor de echte dorst, net als Chris, een Maaskantje.