,ik zit aan mijn vertrouwd maaskantje.
# me too... Ik heb zoooveel ruw beeldmateriaal van BBQ3 waar ik in moet gaan zitten klooien met een editor, niet normaal.
Wordt een lange uitzending, dat kan ik hier alvast stiekem wel kwijt.
Gaat veel tijd kosten dus nog even geduld. Wordt een totaal nieuwe manier van reality verslaggeving, je ziet hoe ik het beleefd heb. Spontaan, niks in scene gezet. Dus hou het stookforum BBQ3 topic in de gaten! Cheers Mannen en 2 vrouwen 😉
Dus kan ik er nog een pakken voor de uitzending begint???wiliam als je het niet lekker vind dan breng het maar naar mij ,ook als het tien kratten zijn?
Update: het is zoveel content wat ik wil monteren dat mijn edittor ervan crasht. Ik moet steeds losse delen maken en die uiteindelijk tot 1 film samenvoegen.
Mediacode: Als er mensen zijn die liever niet in beeld willen, graag even melden hieronder dan hou ik daar rekening mee. Ik heb de bodycam zo ingesteld dat automatisch hoofden van leden zo min mogelijk in beeld komen.
Zul je wel gedaan hebben omdat de film verpest word door mijn kop???maar ik heb er begrip voor?️♂️Hier foto van mij.
Had je al gespot op de foto's Chris
En slaap je nu rustig als je weet dat zo iets vrij rondloopt.?
Ach ik ben Tbsers gewend en longstay Tbsers, ik kijk nergens meer van op. Kleurt de maatschappij. 🙂
Bier op zich is niet aan mij verspild maar zulke bieren mmmmmm
heel wat uurtjes mee geholpen in de brouwerij van de Achelse Kluis en veel van dat prachtige vocht mogen en kunnen proeven.
We hebben een hoge schutting om de tuin en de poort is altijd afgesloten,en ga altijd onder begleiding naar buiten.dus de buitenwereld is redelijk beschermd.???
😉
Zit nu die van mais te proeven,en heb er iets extra’s bij gedaan,smaakt heeel lekker.dat word mijn geheim Whisky recept als ik te veel op heb veraad ik het wel.?
Ben er achter gekomen dat die toevoeging,het einde is,ik zet het niet op het forum want als de drank industrie dat weet dan gooien ze het er ook bij.dat gun ik ze niet.de drank die ik meegenomen had naar de bbq vonden div.leden lekker dit is drie keer lekkerder.ja experimenteren.
Ziet er veelbelovend uit,ik heb veel soorten gedronken van €15 tot €500 de fles zat er bij die ik wel lekker vond maar niet het geld waard,denk niet dat ik een barbaar ben ik heb ook cohiba’s gerookt vond ik lekker,het vreemde is dat ik een zelfgestookte het lekerst vind,ik hou ook niet van buitens huis eten,wat Adriana kookt en wat ik stook vind ik het lekerst,ik drink ook maaskantje,dat bevalt mij.het heeft met smaak te maken net als kunst ik hou van moderne kunst maar er hangt een Degas naast de douche iemand anders zou hem in de woonkamer hangen,daar heb ik iets hangen wat niet zo duur is maar wat ik mooier vind.ik vind wat elke stoker maakt uniqe dat kun je niet kopen daar zit de ziel en zijn leven van die persoon in en dat drink ik.met veel plezier.
ChrisV, inderdaad ieder z'n meug, qua wat iets kost of niet is nog niet iets waar ik heel erg mee bezig ben. Ik ben nog m'n smaakpalet aan het ontwikkelen, in een post elders zag ik dat je ietsje ouder bent 😉 bijna twee keer zelfs. Ik zit met zelfstook nog niet op enig niveau, laat staan het kunnen proeven wat de stoker ermee wilde bereiken. Kunst, in vorm van schilderij of drank is een ervaring voor de toeschouwer, dit is een merk wat mij heeft aangezet meer te proberen.