Dat is ook goed zo.maar wat jij straks stookt is iets uniqs wat niemand heeft een single malt uit eigen keuken,en als jij hem dan ook nog lekker vind dan heb je het bereikt.zo moet en hoort het.die is nergens te koop?
Jij zelf moet het lekker vinden. Smaken verschillen altijd maar wat jezelf van goede spullen maakt is al de helft gewonnen.
Ziet er goed uit Alchemist ??
Vandaag een Smoked Porter Bio 😉
Ziet er goed uit, laat m smaken
Bier wijnbrand,en die van mais,o en ook een koffie.?da’s netjes he.?
Is echt een moeilijke vraag op dit tijdstip,ik vertel het morgen wel,mits ik het nog weet☃️Vrolijk kerstfeest
Ik zie aardig wat Whiskey voorbij komen. Heb vroeger veel whiskey gedronken maar er achter gekomen dat ik er een giga koppijn van krijg. Nee, het waren de betere en met mate. Overgegaan op cognac (en Palenka en tsipouro) en geen last. Een arts vertelde mij ooit dat het soort hout wat gebruikt werd een bepaald stofje zou bevatten waar ik niet tegen zou kunnen.
ach, er is cognac en nog veel meer lekkere drankjes waar ik geen last van heb dus geen klagen ?
Veel whisky word op kleur gemaakt met gebrande suiker komt geen hout aan te pas,ik denk dat ze er ook nog wat bij gooien dat die caramel niet naar onder zakt.dus daarvan hoofdpijn.kijk maar wat er op de fles staat.
Nooit geweten Chris, altijd interessant. Ik dronk met een maat van me altijd de betere whiskey’s en ook naar diverse proeverijen etc geweest. Ik heb het nu ook wel over 35 jaar geleden. Ik had zulke migraine aanvallen dat ik alles probeerde om er vanaf te komen. Sinds ik gestopt ben met whiskey nooit meer een aanval gehad. Tot aan nu durf ik ook geen whiskey meer te drinken. Af en toe een mini slokje als mijn schoonzoon weer een prachtige fles heeft gekocht.
Vanavond een paaltje over het hoofd gezien naar een zware training. Resultaat... bumper van de auto af. Man wat kan een mens balen... weer kosten. Nu maar een wijntje, een Duitse "Muller thurgau". Morgen ochtend een uitgebreide lever scan.
Paolo,van alles wat ik tot nu toe gestookt heb heb ik nooit hoofdpijn van maar kan wel eens zijn als ik ergens op bezoek ga en ik drink daar mijn eigen stook met ander bier dat ik s’morgens wel een half uur hoofdpijn heb.maar meestal gooien ze bij goeie whisky geen caramel anders staat het op de fles.
F*ck. Dat is balen!
Nog te fixen de schade? Hopelijk ook alleen blik schade..
voor je lever is heel goed thee van paardenbloemen bladeren.ik gebruik elke dag in mijn koffie paardenbloesem siroop.wortel blad en bloem heeel goed.ik gbruik het preventief zo als veel dingen.en klote van de bumper.
@Rick, nee alles kapot. Dus cashen.
@ChrisV je moet me het recept even opsturen van de paardebloemen siroop.
Is nu te laat voor de bloemen,nu de blaadjes en in de herfst de wortels die zijn dan wat dikker.de wortels wassen laten drogen,als ze goed uitgedroogd zijn roosteren,malen en koffie van zetten.goed voor de lever en heeft geen cafeiene.recept voor siroop,250 gram bloemen 1 liter water en een kilo suiker en twee citroenen,eerst de bloemen even koken een nacht laten staan daarna de bloemen er uit zeven de suiker er bij en de kapot gesneden citroenen en inkoken tot siroop.dan kokend in potjes deksel er op en klaar.de paardenbloem staat er om bekend dat ze heel heelzaam is voor de lever.