Meldingen
Alles wissen

Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Pagina 87 / 127

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Dat is ook goed zo.maar wat jij straks stookt is iets uniqs wat niemand heeft een single malt uit eigen keuken,en als jij hem dan ook nog lekker vind dan heb je het bereikt.zo moet en hoort het.die is nergens te koop?

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Jij zelf moet het lekker vinden. Smaken verschillen altijd maar wat jezelf van goede spullen maakt is al de helft gewonnen.

Ziet er goed uit Alchemist ?? 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

 

Vandaag een Smoked Porter Bio 😉

Beantwoorden
Alchemist
Berichten: 3172
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Ziet er goed uit, laat m smaken

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Bier wijnbrand,en die van mais,o en ook een koffie.?da’s netjes he.?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Is echt een moeilijke vraag op dit tijdstip,ik vertel het morgen wel,mits ik het nog weet☃️Vrolijk kerstfeest

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ik zie aardig wat Whiskey voorbij komen. Heb vroeger veel whiskey gedronken maar er achter gekomen dat ik er een giga koppijn van krijg. Nee, het waren de betere en met mate. Overgegaan op cognac (en Palenka en tsipouro) en geen last. Een arts vertelde mij ooit dat het soort hout wat gebruikt werd een bepaald stofje zou bevatten waar ik niet tegen zou kunnen.

ach, er is cognac en nog veel meer lekkere drankjes waar ik geen last van heb dus geen klagen ?

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Veel whisky word op kleur gemaakt met gebrande suiker komt geen hout aan te pas,ik denk dat ze er ook nog wat bij gooien dat die caramel niet naar onder zakt.dus daarvan hoofdpijn.kijk maar wat er op de fles staat.

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Nooit geweten Chris, altijd interessant. Ik dronk met een maat van me altijd de betere whiskey’s en ook naar diverse proeverijen etc geweest. Ik heb het nu ook wel over 35 jaar geleden. Ik had zulke migraine aanvallen dat ik alles probeerde om er vanaf te komen. Sinds ik gestopt ben met whiskey nooit meer een aanval gehad. Tot aan nu durf ik ook geen whiskey meer te drinken. Af en toe een mini slokje als mijn schoonzoon weer een prachtige fles heeft gekocht.

 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2713
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vanavond een paaltje over het hoofd gezien naar een zware training. Resultaat... bumper van de auto af. Man wat kan een mens balen... weer kosten. Nu maar een wijntje, een Duitse "Muller thurgau". Morgen ochtend een uitgebreide lever scan. 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Paolo,van alles wat ik tot nu toe gestookt heb heb ik nooit hoofdpijn van maar kan wel eens zijn als ik ergens op bezoek ga en ik drink daar mijn eigen stook met ander bier dat ik s’morgens wel een half uur hoofdpijn heb.maar meestal gooien ze bij goeie whisky geen caramel anders staat het op de fles.

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

F*ck. Dat is balen!

Nog te fixen de schade? Hopelijk ook alleen blik schade..

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

voor je lever is heel goed thee van paardenbloemen bladeren.ik gebruik elke dag in mijn koffie paardenbloesem siroop.wortel blad en bloem heeel goed.ik gbruik het preventief zo als veel dingen.en klote van de bumper.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2713
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

@Rick, nee alles kapot. Dus cashen.

@ChrisV je moet me het recept even opsturen van de paardebloemen siroop. 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Is nu te laat voor de bloemen,nu de blaadjes en in de herfst de wortels die zijn dan wat dikker.de wortels wassen laten drogen,als ze goed uitgedroogd zijn roosteren,malen en koffie van zetten.goed voor de lever en heeft geen cafeiene.recept voor siroop,250 gram bloemen 1 liter water en een kilo suiker en twee citroenen,eerst de bloemen even koken een nacht laten staan daarna de bloemen er uit zeven de suiker er bij en de kapot gesneden citroenen en inkoken tot siroop.dan kokend in potjes deksel er op en klaar.de paardenbloem staat er om bekend dat ze heel heelzaam is voor de lever.

Beantwoorden
Pagina 87 / 127
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?