Meldingen
Alles wissen

Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Pagina 94 / 127

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Net het laatste slokje van mijn raky zat volgens mij een dikke vlieg of wesp in.was wel het beste stukje vlees wat ik vandaag gegeten heb,dat lam vd.bbq was volgens mij 100 jr de varkens lapjes rouw en de spareribs zwart.dus alles is goed gekomen toch nog lekker gegeten,de gemengde groenten op de bbq waren weer wel gelukt,maar ik hou wel van knapperige groentes.?

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Ik heb ze eerst een paar uurtjes op de folie laten ‘uitdampen’ daarna gelijk een beetje in de whisky. Rest in de folie en gisteren nog iets in een restje Meergranenborrel gedaan. Je moet wel opletten dat de chips niet ‘vet’ worden van de rook. Al met al ik denk een uurtje of 2 a 3 gerookt dus best kort. 

Wat we al niet voor schoonzoons overhebben ?

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Heerlijk raky, gelijk een idee voor mijn volgende project ?.

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

met anijszaad gemaakt Chris?

Beantwoorden
Alchemist
Berichten: 3207
(@alchemist)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Haha, ik kan me de tegenzin van dit projectje toch een beetje moeilijk voorstellen. Mooie tips, merci.

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Nee ik had die gekregen was mislukt en echt niet te zuipen zo bitter,hadden die gemaakt met gekochte alc.en daar ecense bij gegooid,ik heb hem verdund en met pak sinasjus was een goeie tip van Robbert,op nieuw gestookt,12 ltr.gratis en lekker?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Maar kreeg gisteren mijn buurman op bezoek om 24 uur die kwam van zijn werk,kwam met fles bleu label van J Walker,om 3 uur lam in bed tja fles was leeg,en van morgen mais stoken met een houte kop

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1213
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Lekkere zelfgemaakte Pastis, Alcohol 45%, anijszaad, steranijs, koreanderzaad, venkelzaad, zoethout en een klein beetje suiker.

Drinken in een longdrinkglas met ijs en ijswater.

Groet, @ndré

Cheers,

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik doe effe een Lummeltje, Heineken in de schaduw...

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ik een glas water??☄️Het kan pas na 19 uur?en heb ook nog nadorst van gisteren?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

jAHAHA koud maaskantje.

Beantwoorden
Paolo
Berichten: 619
(@paolo)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Gelijk receptje opgeschreven @ndre, lekker inderdaad met ijs en wat ijswater mmmm zeker nu met dit weer?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Da’s het zelfde als raky,dat vind ik ook lekker met dit weer,gisteren de hele avond gedronken tot de buirman met een fles bleu label kwam van j.Walker werd 3 uur en de trap werd weer een avontuur naar boven,maar de fles leeg.maar dat is ook geen genieten om zo’n dure whisky te zuipen die moet je drinken en genieten,maar zal maar zeggen dat het door tijdgebrek kwam?

Beantwoorden
@ndré
Berichten: 1213
(@ndre)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Paolo, er moet ook nog sinaasappelschillen worden toegevoegd.

Niet het witte van de sinasappel want dat is bitter.

3 weken laten marcheren in de zon, filteren in een koffiefilter en dan nog 6 weken laten staan.

Cheers

Groet, @ndré

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Zit lekker buiten te genieten van een warme chocomel,geeft mij een kerst gevoel zelfs met 38 graden☃️

Beantwoorden
Pagina 94 / 127
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?