Net het laatste slokje van mijn raky zat volgens mij een dikke vlieg of wesp in.was wel het beste stukje vlees wat ik vandaag gegeten heb,dat lam vd.bbq was volgens mij 100 jr de varkens lapjes rouw en de spareribs zwart.dus alles is goed gekomen toch nog lekker gegeten,de gemengde groenten op de bbq waren weer wel gelukt,maar ik hou wel van knapperige groentes.?
Ik heb ze eerst een paar uurtjes op de folie laten ‘uitdampen’ daarna gelijk een beetje in de whisky. Rest in de folie en gisteren nog iets in een restje Meergranenborrel gedaan. Je moet wel opletten dat de chips niet ‘vet’ worden van de rook. Al met al ik denk een uurtje of 2 a 3 gerookt dus best kort.
Wat we al niet voor schoonzoons overhebben ?
Heerlijk raky, gelijk een idee voor mijn volgende project ?.
met anijszaad gemaakt Chris?
Haha, ik kan me de tegenzin van dit projectje toch een beetje moeilijk voorstellen. Mooie tips, merci.
Nee ik had die gekregen was mislukt en echt niet te zuipen zo bitter,hadden die gemaakt met gekochte alc.en daar ecense bij gegooid,ik heb hem verdund en met pak sinasjus was een goeie tip van Robbert,op nieuw gestookt,12 ltr.gratis en lekker?
Maar kreeg gisteren mijn buurman op bezoek om 24 uur die kwam van zijn werk,kwam met fles bleu label van J Walker,om 3 uur lam in bed tja fles was leeg,en van morgen mais stoken met een houte kop
Lekkere zelfgemaakte Pastis, Alcohol 45%, anijszaad, steranijs, koreanderzaad, venkelzaad, zoethout en een klein beetje suiker.
Drinken in een longdrinkglas met ijs en ijswater.
Groet, @ndré
Cheers,
Ik doe effe een Lummeltje, Heineken in de schaduw...
Ik een glas water??☄️Het kan pas na 19 uur?en heb ook nog nadorst van gisteren?
jAHAHA koud maaskantje.
Gelijk receptje opgeschreven @ndre, lekker inderdaad met ijs en wat ijswater mmmm zeker nu met dit weer?
Da’s het zelfde als raky,dat vind ik ook lekker met dit weer,gisteren de hele avond gedronken tot de buirman met een fles bleu label kwam van j.Walker werd 3 uur en de trap werd weer een avontuur naar boven,maar de fles leeg.maar dat is ook geen genieten om zo’n dure whisky te zuipen die moet je drinken en genieten,maar zal maar zeggen dat het door tijdgebrek kwam?
Paolo, er moet ook nog sinaasappelschillen worden toegevoegd.
Niet het witte van de sinasappel want dat is bitter.
3 weken laten marcheren in de zon, filteren in een koffiefilter en dan nog 6 weken laten staan.
Cheers
Groet, @ndré
Zit lekker buiten te genieten van een warme chocomel,geeft mij een kerst gevoel zelfs met 38 graden☃️