Indd ChrisV. Mijn generatie en die er na zijn van het makkelijke. Mensen begrijpen mij bijvoorbeeld nooit als ik iets wil leren hoe het vroeger ging. Dan zeggen ze elke keer "het is achterhaald" "het kan veel makkelijker of sneller"
Makkelijker is ook inleveren van authentiek finesses .
Ja Robbert, dat wil ik niet daarom rustig en juist.
Ja Bauke .
Jammer dat laatste 50 jaar alles industrieel steeds sneller moet .
Suikeralcohol met essences , smaak kleurstoffen en stabilisators .
Nog even en je neemt een whiskey pilletje en men weet niet meer beter .
Ik drink liever water of het bloed uit de hals van die essence mengers dan die fake dranken.
Vooral dat bloed doet het hem. Hihi
Zit een voordeel aan ik kan overleven,als er wat gebeurd zij niet.zij moeten alles laten doen en moeten daar voor betalen,zij eten en drinken rotzooi 50 % vd.Nederlanders te dik vreten en zuipen troep.een pot pastasauce kost mij €0.30 fles drank €.40 en dat is zonder rotzooi.
Maar het vreemde is ze vinden alles lekker wat je op de oude manier en zelf maakt.maar als je er over begint om het hun te leren hebben ze geen tijd.of je zanikt en krijg je te horen dat heb je al zo vaak verteld,ze slikken zich 20 30 jr kapot aan medicijnen terwijl met gezonde voeding en iets op natuurbasis ze niet intreseerd.ik ben van plan om 105 te worden maar wel met een borrel in mijn hand.en niet de laatste jaren van mijn leven als een plant om dat ik rotzooi gegeten en gedronken heb.als ik als een plant eindig dan heb ik er alles aan gedaan om het tegen te gaan.ik heb mijn leven geschonken gekregen en ga er ook als een kado mee om,dat ben ik aan God en mijn voorouders vrouw en kinderen verplicht.
Sowieso een schitterend project Robbert en nu helemaal met deze koeler erbij. Helemaal leuk dat dit nog gewoon werkt ?
ChrisV tegeltje...ehh tegel!
Paolo , ik heb wat kruiden op wat alcohol laten trekken en met oudje verwerkt
Hij werkt perfect .
Tegel was te klein om mijn gezanik op te krijgen???
Echt gaaf Robbert, zoiets is echt iets voor mij.
Over Wat voor kruiden heb je het dan Robbert? Ik ben zeer van de kruiden. Ik had een 40tal kruiden in m’n tuin en gebruikte gewoon wat er voorhanden was. Vandaar mijn vraag ?.
Citroen melisse , kinabast , valeriaan , grapefruit , zoethout , nootmuskaat en kruidnagel .
( een van de " scheeps bitters " dus Paolo
Ik heb zo’n idee van de smaak. Ik begrijp zoals je schrijft dat je voor je fijnstook de kruiden in de alcohol laat trekken of zoals ik denk gewoon erna?
Ik neem aan dat je alle kruiden ‘gedroogd’ koopt? Dit is echt een receptje voor mij ?