Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Follow
@australia hangt af van smaak en kwaliteit. Zo moeilijk te ...

In forum Stookforum

20 uur geleden
@ghost welkom hier . Er is hier veel te lezen en leren. ...

In forum Stel je even voor...

2 dagen geleden
@keffie046 met vislijm of met melk klaren. Soms helpt ook...

In forum Stooktips

3 dagen geleden
@johans het hangt af van het zuur aanwezig wat de reactie i...

In forum Stookforum

3 dagen geleden
@johans des te lager het getal is des te meer zuur aanwezig...

In forum Stookforum

3 dagen geleden
@rumo helemaal goed 👍

In forum Stookforum

3 dagen geleden
@houthakkertje natriumhydroxide doorheen roeren . Gebruik...

In forum Stookforum

3 dagen geleden
@johans als je een charantaise aanschaft is makkelijkste om ...

In forum Stookforum

4 dagen geleden
@jeroenvdberg , nog koolzuur aanwezig , te veel vulling in...

In forum Het Café (praathuis)

5 dagen geleden
@johans ik heb vrij wat uurtjes met een charantaise gewerkt ...

In forum Stookforum

5 dagen geleden
@johans reus 🤣 beetje algemene kennis. Maar gewoon even v...

In forum Stookforum

7 dagen geleden
@martin74 ph verhogen kan met wat calcium carbonaat of natri...

In forum Recepten

7 dagen geleden
Basis voor beslag / stookwijn .

In forum Recepten

7 dagen geleden
@johans als je de flessen leegt in de ketel en de ketel lich...

In forum Stookforum

7 dagen geleden
@martin74 minimaal 3,2 tot 4,2 . Tijdens vergisting

In forum Recepten

7 dagen geleden
Pagina 1 / 587

©2022 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?