Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
@concha calciumcarbonaat zal minder smaak afbreken dan natri...

In forum Stooktips

4 dagen geleden
@brouwerke standaard saccharomyces cerevisea droog 70 - 100 ...

In forum Gist vragen

4 dagen geleden
@concha waterstof peroxide hoort eigenlijk al jaren standaar...

In forum Stookforum

7 dagen geleden
@bartjeunhomme als je tussendoor goed Spoelt en reinigt os e...

In forum Stookforum

1 week geleden
@bartjeunhomme met rvs is soda proma re gebruiken. . Met kop...

In forum Stookforum

1 week geleden
@petrus je neemt rijst , water , ragi tape manis gist . R...

In forum Het Café (praathuis)

1 week geleden
@josbos zodra er geen gisting meer is en eind sg beneden de ...

In forum Stookforum

1 week geleden
@petrus ik weet niet welke fruitgist hebt gebruikt maar kan ...

In forum Het Café (praathuis)

1 week geleden
@kevin levensmiddelen groothandel . En in natuurvoeding ...

In forum Recepten

2 weken geleden
@rumo ik heb het in een emmer via groothandel . In kleine po...

In forum Recepten

2 weken geleden
@rumo ik ben daar in de pan maismout stroop aan het verwarme...

In forum Recepten

2 weken geleden
@rumo dat is goed om te horen .. Is ook lekker zomers.. ( ...

In forum Recepten

2 weken geleden
@rino3-5 als je na 1 x destilleren 3,2 liter 30% zou hebben...

In forum Het Café (praathuis)

2 weken geleden
28 dagen nog na toevoeging gist  Screenshot_20230520-...

In forum Recepten

2 weken geleden
Volgende filmpje is in de maak. " Project" net gestart ...

In forum Recepten

2 weken geleden
Pagina 1 / 618

©2023 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?