Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
@brandt-r ik heb zelf een gaschromatograaf ik gebruik het ap...

In forum Stookforum

4 dagen geleden
Gebruik je gedroogd , fruit , hard fruit , zacht fruit met ...

In forum Stookforum

4 dagen geleden
Het is voorbij. Gistermorgen om 10u15 begon voor Peter ...

In forum Het Café (praathuis)

4 dagen geleden
@alchemist de whiskey / whisky/ levenswater gaat verder ter...

In forum Recepten

6 dagen geleden
@kevin als je 50 liter stookwijn hebt van 10 % . Je ketel he...

In forum Het Café (praathuis)

1 week geleden
@rino3-5 de hoeveelheid voorloop verschilt van drank tot dra...

In forum Het Café (praathuis)

2 weken geleden
@rinus55 een oude koperen kruik . Die heb in op draaibank af...

In forum Het Café (praathuis)

2 weken geleden
@daniel even de hoeveelheid kruiden omreken naar jou inhoud....

In forum Stel je even voor...

2 weken geleden
1,5 uurtje dan is dit ook klaar  IMG_20230122_1437141...

In forum Het Café (praathuis)

2 weken geleden
Weer kleine voorbereiding. Een eerst overhaal van whiskey...

In forum Het Café (praathuis)

2 weken geleden
@noobstoker hangt af van wat voor whiskey je wil maken. A...

In forum Stel je even voor...

2 weken geleden
@murmillo dus geen koper meer ? je gaat Stoppen met whiskey,...

In forum Vraag en aanbod

2 weken geleden
@noobstoker voor een goede alcohol moet je ten alle tijden 2...

In forum Stooktips

2 weken geleden
@berrylaemers temperatuur is afhankelijk van soort gist. Maa...

In forum Mijn installatie

2 weken geleden
@rinus55 die kun je ook gebruiken.

In forum Het Café (praathuis)

2 weken geleden
Pagina 1 / 612

©2023 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?