Vanavond zien deze short ribs er heel anders uit ?
Dan zijn enkel de botjes nog te zien π
Eet smakelijk Jan!
Haha bedankt, duurt nog even. Ik doe een keer niet de 3-2-1 methode maar alleen langzame garing met rookhout. Texaanse wijze. Dan worden ze niet extreem gaar zodat ze uit elkaar donderen maar blijf je een stevige bite houden. Heeft wel 8 tot 10 uur nodig.Β
Een lekkere Bio Rye Whisky er bij verzacht het lange wachten ?
Ik wil daar wel een foto van zien!
Waar had je hem ook alweer op laten rijpen?
Ik zal er zeker een foto van maken, het vlees trekt terug van de botten naar het midden. Dat geeft een geweldig mooi effect. Ergens in dit topic staat een foto van mijn Jacobs Ladder, dat is hetzelfde als de Short Ribs. Alleen heb ik nu wat meer ruimte op deze bbq. Daarom meteen 2 genomen.
De Rye Whisky staat op medium toasted eiken, smaakt erg goed. Heeft voor mij geen jaren rijping nodig zo.
Nimrax infuus innovations π
Alvast een sneak preview ? even ingekwast met bbq saus, dat gaat nu lekker indrogen. Over een uurtje nog een laagje. Zie hoe het vlees terugtrekt van de ribben, zo gaaf dit!
Tegen het einde nog een lekkere pofaardappel tussen de kolen en een salade erbij.Β
Ziet er heerlijk uit.
Nim, je hebt een wat langer slangetje nodig vanaf Deventer naar jou huis. π
Hahaha je bent wel heel creatief ? als ik het het ziekenhuis lig vraag ik jou om de boel naast mijn bed wat te finetunen ?
Hoeft niet, Lever-Maag-Darm afdeling heeft mijn 06 al voor dit soort spoedjes.
Maar jij krijgt ChrisV mais of Robbert absint raketbrandstof in dat geval want verschil moet er zijn. Cheers man! en eet ze!! π
Ziet er goed uit Jan!
Mooie oplossing Nim!
Fantastisch! Ik eet wel een bruine boterham π
Jaa Erik, we bedenken overal wat op. Tot heden alles nog gelukt.
Bauke:
Nim, je hebt een wat langer slangetje nodig vanaf Deventer naar jou huis.
De leidingen worden in het diepste geheim al gelegd en omdat we van het gas af moeten komt dat netwerk binnenkort beschikbaar. Maar nu nog even zo:
Kom maar hierheen Erik! Er is genoeg ?
Hahaha zou leuk zijn. Maar ook vandaag kunnen klanten bij mij afhalen (wat een service he π )