Donderdag mijn slowcooker opgehaald. Mijn broertje bracht me Surinaamse kippen dijen dus hebben we indo pulledchicken gemaakt. We waren stomverbaasd van deze lekkernij. Biertje erbij super.
Lekker man! Ziet er goed uit!
Ik heb hem ook, inmiddels al weer jaren niet gebruikt maar zou ik weer eens moeten doen. Ik heb er een hele periode veelvuldig gebruik van gemaakt. Zonder risico kun je de hele nacht bouilon trekken van een kip of wat dan ook. Ook als je gewoon moet werken zet je smorgens dat ding aan, als je thuis komt uit het werk is het klaar. Ook voor hachee of draadjesvlees heb ik hem vaak gebruikt. Goede aankoop!
Heerlijk. Nick had me geamuseerd met foto's. Ik wilde al jaren zo'n ding dus maar gekocht. Gisteren Hache gemaakt.
Hier ga je heel veel plezier van hebben!
Links mijn procureur rollade, rechts de runderlende rollade van de slager.
De knoop heb ik weer even moeten oefenen via de site van de keurslager ?
Wanneer je je smoker weggeeft wordt je uitgenodigd om daar te komen eten ?
Hahaaa dat doe je goed! Maar ik zie dat je nu ook je iGrill kwijt bent? Wat is het? Brisket?
Eet smakelijk!
De iGrill moet hij teruggeven (net als mijn boormachine en mijn...... en mijn....hahaha).
Het was procureur voor pulled pork, erg lekker.
Lekker, eten we vandaag allebij procureur. Alleen heb ik hem opgerold ? heerlijk zacht vlees!
Super gedaan! En mooi geworden zeg. Waren vast lekker.
Welke smoker is dat Erik?
Ja is goed gegaan. Procureur rollade 2 uur in de pan. Rund de helft ongeveer. Met vleesthermometer op 58 graden kern heerlijk rose gekregen. Procureur is opgegaan. Restant rund vandaag in dunne plakjes op brood met mierikswortel mayonaise ?
Dat is de Weber Smokey Mountain Cooker Bauke.
Thnx grappig dingetje.
Ziet er mooier uit dan mijn olievat waar ik mee rook?zin er altijd die wat beters hebben dan mij(is ook niet zo moeilijk)maar mooie aanwinst?