Om te vieren dat we nu echt alle orders verzonden hebben. 0 backorders om 14.00! Tijd voor late lunch en een bio biertje ?
Ok is verdiend.ik ben ook net thuis,lekker gevulde paprica.en daar eet ik z’n 20 teentjes knoflook uit het zuur bij.staat 20 kg in de kelder zijn na 2 jr klaar.
Klink ook lekker Chris! Knoflook en paprika zijn ook nog eens supergezond!
Enjoy!!!
Knoflook ruikt ook niet tenminste ik rook niets???
Deze is een tijdje geleden, maar ik vond zojuist bij het opruimen van de schuur nog een cederhouten plank. Dus ik kan deze binnenkort nog eens maken.
Voor vandaag is het bratwurst met knusprige brotchen! Foto's volgen 🙂
Heerlijk die zalm. Zo doe ik het ook op de weber.
Zout peper dille en mosterd. Goed inwrijven. Plankje rechtstreeks boven de hete kolen. Deksel dicht, lekker laten roken tot je een kerntemperatuur hebt van 45 tot 50 graden.
Klaar! Eet smakelijk ?
Met wat geluk kun je het plankje een 2e keer gebruiken. De onderkant gaat dus smeulen en zo krijg je de gewenste rooksmaak, plankje is ongeveer 1 cm dik. 2x gebruiken moet lukken.
Ik zaag het plankje sowieso in 2 stukken, als je hem bij een bbq zaak haalt heb je waarschijnlijk dezelfde maat en zou je hier dus 4 x zalm mee kunnen klaarmaken.
Zalm met gebakken krieltjes sla en knoflook uit het zuur.
Ziet er weer lekker uit Jan, ook het biertje!
Lekker!
Ik dacht dat we 20 kg knoflook in het zuur hadden maar zijn 50 kg.? eet elke dag 10 -15 teentjes heerlijk moeten wel 2 jr in het zuur hebben gestaan,dus als we in Roemenie zijn weer 20-30 kg meenemen.ik vind ze 10 keer lekkerder dan augurkjes in zuur.(ps ook goed voor de potentie)?
Niet omdat het moet....
Ziet er lekker uit,wij vandaag laidyfingers als groenten kip basmatie en zure knoflook,en net nog een broodje haring.?