Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 49 / 64

Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Om te vieren dat we nu echt alle orders verzonden hebben. 0 backorders om 14.00! Tijd voor late lunch en een bio biertje ?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ok is verdiend.ik ben ook net thuis,lekker gevulde paprica.en daar eet ik z’n 20 teentjes knoflook uit het zuur bij.staat 20 kg in de kelder zijn na 2 jr klaar.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Klink ook lekker Chris! Knoflook en paprika zijn ook nog eens supergezond!

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Enjoy!!!

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Knoflook ruikt ook niet tenminste ik rook niets???

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Deze is een tijdje geleden, maar ik vond zojuist bij het opruimen van de schuur nog een cederhouten plank. Dus ik kan deze binnenkort nog eens maken. 

Voor vandaag is het bratwurst met knusprige brotchen! Foto's volgen 🙂

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Heerlijk  die zalm. Zo doe ik het ook op de weber.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Zout peper dille en mosterd. Goed inwrijven. Plankje rechtstreeks boven de hete kolen. Deksel dicht, lekker laten roken tot je een kerntemperatuur hebt van 45 tot 50 graden.

Klaar! Eet smakelijk ?

Met wat geluk kun je het plankje een 2e keer gebruiken. De onderkant gaat dus smeulen en zo krijg je de gewenste rooksmaak, plankje is  ongeveer 1 cm dik. 2x gebruiken moet lukken.

Ik zaag het plankje sowieso in 2 stukken, als je hem bij een bbq zaak haalt heb je waarschijnlijk dezelfde maat en zou je hier dus 4 x zalm mee kunnen klaarmaken.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Zalm met gebakken krieltjes sla en knoflook uit het zuur.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ziet er weer lekker uit Jan, ook het biertje!

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Lekker!

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ik dacht dat we 20 kg knoflook in het zuur hadden maar  zijn 50 kg.? eet elke dag 10 -15 teentjes heerlijk moeten wel 2 jr in het zuur hebben gestaan,dus als we in Roemenie zijn weer 20-30 kg meenemen.ik vind ze 10 keer lekkerder dan augurkjes in zuur.(ps ook goed voor de potentie)?

Beantwoorden
Berichten: 334
(@lespaul)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Niet omdat het moet....

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ziet er lekker uit,wij vandaag laidyfingers als groenten kip basmatie en zure knoflook,en net nog een broodje haring.?

Beantwoorden
Pagina 49 / 64
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?