Tafel is onbehandeld eiken met vier geremde zwenkwielen. Kan ik alle kanten mee uit.
Was wel een gekloot om hem goed te positioneren in je eentje.
Nu maar eens iets gaan verzinnen om hem in te wijden ?
Fles bier er tegen?
Pulled pork van procureur is een hele lange low en slow bereiding. Zo kun je lekker oefenen met de luchtschuiven. Je krijgt dan snel een goed gevoel voor temperatuursbeheersing. En het is ook nog eens heel erg lekker ?
Als je dat gedaan hebt kun je spareibs op de 3-2-1 methode bereiden. Daarna een dikke steak met omgekeerde garing. Eerst kerntemperauur brreiken op indirecte hitte en daarna op de grill bruin fikken.
Zoveel mogelijkheden ?
ziet er goed uit Eric...veel plezier er mee...we zien de lekkere dingen wel voorbij komen...
Morgen krijg ik een ree rollade... kan mooi aan het spit....
William, een fles bier er tegen..... zonde van de tafel en van het bier. Heb voor het eten nog wel een hele lekkere oude Gueuze op dat reken ik als inwijding ?
Jan hier gaan de stemmen op om met vis te beginnen, kijken of ik morgen langs de Sligro of Hanos kan.
Paul ree rollade en dan nog eens aan het spit, wauw lijkt wel kerstmis.
Spannend, vis ? ik ben heel benieuwd, ik heb dat nog niet vaak gedaan.
Sligro is hier erg achteruitgegaan, geen versafdeling meer. Alleen maar diepvries. Ik rij nu naar Apeldoorn voor de Hanos, die is zoveel beter! Heel veel vers en veel voordeliger dan Beef & Steak ?
Succes met de vuurdoop!
Sligro is hier heel erg opgeknapt, ze zullen al het goede wel bij jullie weggehaald hebben ?
Hanos is echt heel uitgebreid, zelfs vers Iberico solomillo en secreto. Eerst schroten morgen ?
Het wordt een stuk zalm op een cederhouten plank gerookt.
Dat gaat heel goed! Leuk zo'n eerste ronde he 🙂
Gebancheerde spinazie in kokosmelk met tonijn en basmatirijst.ja ben rijst en pasta eter.eet max 1 x per maand aardappels.(gebakken krieltjes)?
Eet smakelijk Chris! Ik houd ook erg van pasta en rijst maar aardappels blijf ik ook lekker vinden hoor!
Voor de bbq heb ik een paar gerechten op mijn wensenlijst staan. Ik ziit met het probleem dat ik hier samenwoon met culinaire barbaren. Ze hebben hier liever uitgedroogde plofkipfilet dan een kip van 't spit. En liever een Mora diepvries hamburger dan een echte rose gebakken burger van lokaal mrij rund. Goed, ze lusten het wel, maar als ze mochten kiezen..... het is niet aan ze besteed. Behalve de jongste van 10, die vind het allemaal geweldig.
Ik wil graag een keer Turducken maken. Maar dat is in mijn eentje niet weg te krijgen. Dan heb je het over een hele ontbeende kalkoen, gevuld met een hele ontbeende eend, gevuld met een hele ontbeende kip. hier heb je wel een groepje mensen voor nodig
https://www.slagerij-mulder.nl/suggesties/turducken-als-klapstuk-op-tafel/
Verder heb ik nog de standing rib roast op mijn lijstje. Ook wel Prime Rib genoemd. Het oog wil ook wat dus ik wil graag voor de variant met 5 ribben gaan. Je praat dan al snel over 4 a 5 kilo. Ook dit ga ik met mijn huisgenoten niet wegkrijgen. En omdat het medium rare blijft ga je de restjes ook niet bewaren. Dus nog even op zoek naar een goed gezelschap ?
Ik heb geluk Adriana waardeerd dat net als ik ,maar die zoon van mij,eet het liefst troep,eet ook alleen maar kip,Adriana eet geen lam ik wel.de rest eet ze alles.maar ze kan ook heel goed en lekker koken,en vooral gezond.ze gebruikt ook veel verse kruiden.maakt zelf de pastasauce.hier staat de kelder en diepvries altijd vol.ook siropen en dingen in het zuur.
Het uploaden van een foto is moeilijker ?
mhhh Turducken zie ik niet zitten... wel lekker maar waar laat ik het... we zijn maar met ons tweeën en zelfs meestal alleen (niet eenzaam das wat anders)
Prachtig Erik! Wat heerlijk om zo,n mooie schone egg te zien. De mijne is roetzwart en ruikt zelfs als hij uitstaat van een meter afstand nog naar bbq ?
Het ziet er erg lekker uit. Het is vast al lang op 🙂