Meldingen
Alles wissen

Vervolg op wat eten we vandaag

Pagina 8 / 64

Murmillo
Berichten: 2711
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vandaag varkenshaas, puree aardappel en gepofte knoflook, variatie groenten, rucola, stroop. 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Volgens mij mosselen in saus van 2 kg tomaten en kruiden met spaghetti maar is Lummelientjes taak. Moet soms ook wel eens werken. Maar barst van de honger.

Eerst nog maar een broodje ham en moet ook nog wat dingetjes doen. Dingetjes, barst van werk. Hoe lang nog? Zie de gouprijs exploderen Heheheh. Kom maar op crisis. Iets van de krekel en de mier. Kom er maar in Chris. Ligt jouw kelder al vol? Vast wel. 

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Chris zijn router ligt er uit dus lekker rustig 😉

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Haha dat is de andere kant.  Kelder vol. Stookforum onbereikbaar. Hij gaat het redden zelfs zonder internet, 

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2711
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Vandaag nog bericht gehad van Chris. Hij is heel de dag aan het zuipen in Roemenië.

Het is hem gegund. Al heeft hij het zwaar. Respect Chris.

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

???

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De stumpert

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ja behoorlijk geleden.moet er nog van bijkomen,ook nog twee dagen ziek geweest,niet van het zuipen daar ben ik nooit ziek van,en het meeste wat we daar dronken was die van mij,ze lieten de Jack.D. er voor staan ik had 30 ltr.gestuurd,was doopfeestje met ongeveer 80-90 personen,dus 30-40 volwassenen,maar feestje duurde twee dagen???

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De spiegeling maakt het wat onduidelijk, maar mijn echte pekingeend zit in de tas ?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Zo kan ik het ook,??? ik lekker pasta met verse bio spullen uit mijn klein tuintje,Adriana is echt een top kok.ze heeft net nog nassie gemaakt om die vd aardbeien om te kopen?die eet graag nassie maar zijn vrouw is Portugee’s,dus kan geen nassie maken,neem ook maar een fles zelfgestookt vergif mee?(wat!!! omkopen)?

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Niet verkeerd Jan! Een kant en klaar Donald opgehaald of moet je hem nog helemaal zelf klaar maken?

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hij is in de hoi sin gemarineerd. Vervolgens wordt de huid van de vetlaag losgemaakt door lucht onder de huid te blazen. Daarna wordt hij opgehangen voor een ventilator tot de huid indroogt. Dan de oven in en dan wordt hij weer opgehangen zoals je op de foto ziet. De huid is dan heerlijk krokant. Tussen de huid en het vlees lekker vet en het vlees supersappig.

Dit is zoals de echte chinees bovenstaande eenden bereid. Ik wil het binnenkort zelf eens doen.

1 van bovenstaande eenden zit nu in mijn tas, met de kop er nog aan. Deze hoef ik alleen maar op te warmen. Als ik thuis ben zal ik een foto maken.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ja Jan dit zijn ze, vorig jaar nog eentje gescoord op de Zeedijk in Amsterdam. Nog net geen 3 tientjes volgens mij. Maar wat een genot.

Wij spareribs, heb er nog 2 met bloemkool en aardappelpuree. Wil niet opscheppen maar de mijne is echt lekker. Geleerd van Oma. Mooie aardappels, zeezout, peper en nootmuskaat en het geheim veel boter en een beetje melk. En goed pureren. 

Met bloemkool.

Past geen drank bij maar moet maar een keer. 

Beantwoorden
Berichten: 6774
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hier is Donald dan. Inderdaad 3 tientjes. Ik kreeg er nog 2 bakjes met jus/lekvet bij. Dat is zo lekker omdat de sappen met de gebruikte soyasaus een heerlijke combinatie zijn.

Ik ga hem morgenmiddag pas eten, heb genoeg op voor vandaag ?

Geniet van je spareribs, ben ik ook gek op!

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

als ze het dubbele zouden vragen had ik het ook betaald. En ik ben een gierigaard. 

Beantwoorden
Pagina 8 / 64
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?