Eigenlijk is drankmaken een vorm van intensieve veehouderij. Ik heb mijn mix van tientallen verschillende gisten, schimmels en bacteriën maar even warmpjes verpakt in een elektrische deken om tropische omstandigheden in Indonesie te simuleren. Op oudejaarsavond hopelijk een Indonesische rum klaar. Proud to be a farmer!
je bent een gist melker .? .
Heel interessant allemaal! Komt bij die intensieve veehouderij ook zoveel Co2 en Nox vrij? ?✌?Proost alvast!
Groeten Catnip
Ja mannen, als straks de veehouderij moet krimpen, hoe gaat de regering dan onze co uitstoot aanpakken?
Daar noem je wel wat, en dat vroeg ik me ook al af: bij welke temperatuur werk je eigenlijk? Hier in huis is het nu 18 graden en dat vind ik al warm. Liever heb ik het 16 graden.
Daarboven wordt het werk voor een bananendoos met een elektrische deken of wachten tot de zomer.
Een broedmachine/incubator is gebruiksvriendelijker, en verbruikt minder.
Illegale stokerijen opkopen??
De CO2 uit de vergisting is maar kort geleden vastgelegd door fotosynthese.
Alleen het koken en stoken is niet CO2-neutraal, behalve natuurlijk als je op hout stookt. Of op alcohol. 😉