Dan moet hij op Stooktv, meer dan 700 leden. Maar als ik dat nu doe dan is hij dubbel en dat ziet Youtube als plagiaat ?
Gooi hem er gewoon maar erbij op. Als het echt niet mag upload jij de video en schakel ik bovenstaande uit. Kijk maar effies, ik vind alles best en jij hebt alle media rechten van de video..
en ik maar aan mijn fruitmolen draaien
Staan ze
Ik draai ook wel eens aan een knopje en dan gebeurd er niks maar soms spuit het sap eruit. Een goede boer weet wanneer hij moet oogsten.
Turbo bestond ook nog niet. En ontsmettingsmiddelen? Welnee. Is ook nergens voor nodig bij turbo. En het boeit die sap ook al niet wat de temperatuur is. Zal mogelijk iets langer duren met na gisten. Wie weet wel een hele dag langer! Mwoah, dit gaat goed komen hoor!
Soms is gisten goed, drank heeft tijd nodig. Om een vrouw te lang te laten gisten. Zal heus wel en nieuw spektakel zijn. Of Lummelientje accepteert dat ik haar laat gisten is de vraag.
mooie machiene jan en nim tof fimpje van gemaakt s spijtig dat het zo ver is anders was ik wel naar deventer gekomen maar wie weet
Gooi hem er gewoon maar erbij op. Als het echt niet mag upload jij de video en schakel ik bovenstaande uit. Kijk maar effies, ik vind alles best en jij hebt alle media rechten van de video..
Top! Zou je het filmpje ook met we transfer naar mij kunnen mailen? Ik kan hem niet downloaden. Dan ziet Youtube mischien ook niet dat hij dubbel is. Dan kunnen ze beide blijven staan ?
Jeetje wat mooi allemaal jammer dat ik niet in de buurt woon . ??
Net even geproefd met mijn Ghanese vriendje en hij vond het sap smerig, ik kijk er anders na, een uitgegiste ton is niet mooi dus moet je destilleren om het goud eruit te krijgen daar doen wij stokers het voor maar leg het eens uit...
Dus effe de meter erin en inderdaad suiker is er nagenoeg uit. Stoken maar, tegelijk vraag ik me af of het wel zo handig is dit sap nog een keer te gaan gebruiken om graan te maischen. Word een kwestie voor morgen, eerst naar het bos.
Dan wordt het morgen een spannende dag! Ik vermoed een ronde met de Reflux en een met de Dome en dan maar vergelijken?
Mijn ervaring met fruit met de Dome is een 2e Keer stoken wel aan te raden. Ik heb nu een borrel van appel staan van 45% die toch een waterige smaak heeft, ik weet dat dit weg is als ik hem een 2e keer stook. Helaas heb ik daar te weinig voor.
Je kunt natuurlijk ook de 1,5 keer stoken mehode gebruiken. https://www.stookforum.nl/thread/destilleer-anderhalf-keer/
Loopt de ketel al Lummel?
Lummel, hoe is het afgelopen met de appels? Heb je al een update?
zal kort zijn jan die zijn nog aan het vergisten en uitklaren denk ik