Meldingen
Alles wissen

Mijn mashes


Berichten: 29
Topic starter
(@diemsemoonschiner)
Eminent Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hallo medestokers,
Ik heb vorige week woensdag mashes gemaakt van mais met enzyme, bakkergist en suiker (origineel moonshine recept)
Deze pruttelt nog steeds behoorlijk dus laat die nog lekker staan. maar had ook rummash gemaakt van donkerbruine basterdsuiker en rumgist heeft aantal dagen behoorlijk geprutteld maar is nu al 2 dagen stil had gister ongezeefd alcohol gemeten en was nog maar 6% wat te doen?????

Beantwoorden
5 reacties
Berichten: 231
(@maboc)
Estimable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Suiker toevoegen? (En nog een beetje gist mocht de huidige gist al ter ziele zijn)

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Kilootje suiker doet wonderen πŸ™‚ hoeveel liter zit er in je emmer?je kunt ook stapsgewijs proberen met beetje suiker Doe er eens 250 gram bij en kijk of het waterslotje weer gaat pruttelen. Meestal wel hoorΒ 

Beantwoorden
Berichten: 29
Topic starter
(@diemsemoonschiner)
Eminent Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dankjewel ga meteen proberen

Beantwoorden
Berichten: 29
Topic starter
(@diemsemoonschiner)
Eminent Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Top hij borrelt weer ??????

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Mooie hobby he ?

Beantwoorden
Deel:

Β©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?