Heeft er iemand ervaring of de T500 + Copper dome samen goed werken?
Ik veronderstel dat dus wel de zadels eruit moeten blijven.
Heeft het op deze manier meer smaak en fruit toets?
Ik heb ook nog de 'botanical gin basket', ook deze zal dan NOG meer smaak geven?
Groetjes
Met de copperdome is het niet ideaal of je moet er een vermogensregelaar tussen plaatsen zodat je het vermogen kan regelen...
Β
Welkom trouwens op het forum, misschien leuk om je even voor te stellen op het daarop bij horende topic π ?
Β
Bedoel je met vermogen van het koude water? Ik heb daar de anders de waterflow regulator voor besteld. Dat kan al veel helpen denk ik.
Β
Het vermogen waarmee je stookt wordt bedoeld.
Met de reflux regel je eea met je koelwater maar met een copper dome en condenser kun je beter je vermogen regelen.
Β
Β
Oh ja,
Ik gebruik hier een: Inkbird ITC-310T-B Temperatuurregelaar.
Daarmee kan ik mijn temperatuur binnen grenzen houden.
Is wel iets goed.
Β
Die inkbird is voor je wash niet voor je ketel.Β