Meldingen
Alles wissen

Wat eten we vandaag?

Pagina 21 / 25

Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

8 uur onderweg, BBQ nog vrolijk op een 110 a 120 graden maar nog niet klaar.. broodje kroket met bier en whisky dan maar en morgen pulled pork ??

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

ik ben ook een gevoelig mannetje.

Hahahahaha met een lever van graniet, darmen van elastiek en een hart van goud,toch? Baukey beast?? 😉

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Klinkt niet slecht! 

Skål Greco

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Eet smakelijk mannen en cheers voor nu en straks! 😉

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ja Nim. Ik ben best blij met mijn gezonde status.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vandaag een heerlijk etentje met gezin bij mijn favoriete italiaan. Hier eet ik altijd precies de zelfde pizza want die is heerlijk. Ter ere van mijn vrouw haar slagen op "wet financieel toezicht, basis schade particulier, en zakelijk" en mijn medische toestand, gisteren een ok uitslag gehad. De medicijnen zijn de boosdoener, iets wat ik al 1.5 jaar zeg tegen specialisten. Fijne avond.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

8 uur onderweg, BBQ nog vrolijk op een 110 a 120 graden maar nog niet klaar.. broodje kroket met bier en whisky dan maar en morgen pulled pork ??

Haha ik ken het, smorgens om 09.00 voornemen vanavond pulled pork te eten, en dan tegen de avond ontdekken dat hij nog lang niet klaar is. Ik laat een hele boston butt er tegenwoordig overnight inliggen. 

Ik blijf het overigens nog steeds wonderlijk vinden dat de kolen na 24 uur nog steeds aan zijn en  zelfs nog lang niet op zijn. 

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ik gebruik houtskool maar moet elk half uur wel bijvullen. Heb nu een fricandue gebruikt, zal eens kijken naar een boston butt. Spareribs zijn in een 6 uur klaar maar pulled pork heeft wel iets meer tijd nodig haha 

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Hoop dat het een smakelijke avond was murmillo!

En van harte in beide opzichten!! ?

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Ik gebruik ook houtskool maar in een green egg (kamado) dat gaat echt heel slow. Er zit wel veel verschil in houtskool. Supermarkt en tankstation verpakkingen echt mijden. Gebruik restaurantkwaliteit houtskool, die stukken zijn groter en smeulen ook veel lanzamer.

Voor goed vlees bestel ik altijd op www.beefensteak.nl ik heb net weer Gildehoen kippevleugels besteld voor in de rotisseriemand en een lekkere dikke Cote de Beouf voor mijzelf ? wordt dinsdagavond bezorgd.

Kwaliteit is hoog, herkomst van het vlees is duidelijk en zelfs of ze gras of graangevoerd zijn. Wordt diepgevroren bij je thuis afgeleverd. Echt aanrader.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Bauke ook namens mij dubbel gefeliciteerd! Dat is zeker een etentje waard!

Beantwoorden
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 9 jaar geleden

en een drankje... 😉 Congratz  en cheers man!

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Mag dat ook weer Bauke? Dat is ook weer een feestje waard!

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2832
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Zo is dat ik zit aan een appelwijntje wat ik zelf heb gemaakt. Ga van de week aan Robbert zijn old skool gin beginnen. Echt zin in.. Echt maishen, en uit bio producten iets moois maken.

Beantwoorden
Berichten: 284
 Rick
(@rick)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ja ik zag al een green egg voorbij komen. Mooi ding! Om eerlijk te zijn gebruik ik houtskool van het tuincentrum maar vliegt er door ja.

Beefensteak ken ik nog niet, maar ga ik zeker kijken dankje! zelf laat ik vlees direct van het slachthuis komen. Mooie dikke ribs en bij nieuwe slachting 1e keuze. Connecties zijn goed om te hebben haha

Beantwoorden
Pagina 21 / 25
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?