8 uur onderweg, BBQ nog vrolijk op een 110 a 120 graden maar nog niet klaar.. broodje kroket met bier en whisky dan maar en morgen pulled pork ??
ik ben ook een gevoelig mannetje.
Hahahahaha met een lever van graniet, darmen van elastiek en een hart van goud,toch? Baukey beast?? 😉
Klinkt niet slecht!
Skål Greco
Eet smakelijk mannen en cheers voor nu en straks! 😉
Ja Nim. Ik ben best blij met mijn gezonde status.
Vandaag een heerlijk etentje met gezin bij mijn favoriete italiaan. Hier eet ik altijd precies de zelfde pizza want die is heerlijk. Ter ere van mijn vrouw haar slagen op "wet financieel toezicht, basis schade particulier, en zakelijk" en mijn medische toestand, gisteren een ok uitslag gehad. De medicijnen zijn de boosdoener, iets wat ik al 1.5 jaar zeg tegen specialisten. Fijne avond.
8 uur onderweg, BBQ nog vrolijk op een 110 a 120 graden maar nog niet klaar.. broodje kroket met bier en whisky dan maar en morgen pulled pork ??
Haha ik ken het, smorgens om 09.00 voornemen vanavond pulled pork te eten, en dan tegen de avond ontdekken dat hij nog lang niet klaar is. Ik laat een hele boston butt er tegenwoordig overnight inliggen.
Ik blijf het overigens nog steeds wonderlijk vinden dat de kolen na 24 uur nog steeds aan zijn en zelfs nog lang niet op zijn.
Ik gebruik houtskool maar moet elk half uur wel bijvullen. Heb nu een fricandue gebruikt, zal eens kijken naar een boston butt. Spareribs zijn in een 6 uur klaar maar pulled pork heeft wel iets meer tijd nodig haha
Hoop dat het een smakelijke avond was murmillo!
En van harte in beide opzichten!! ?
Ik gebruik ook houtskool maar in een green egg (kamado) dat gaat echt heel slow. Er zit wel veel verschil in houtskool. Supermarkt en tankstation verpakkingen echt mijden. Gebruik restaurantkwaliteit houtskool, die stukken zijn groter en smeulen ook veel lanzamer.
Voor goed vlees bestel ik altijd op www.beefensteak.nl ik heb net weer Gildehoen kippevleugels besteld voor in de rotisseriemand en een lekkere dikke Cote de Beouf voor mijzelf ? wordt dinsdagavond bezorgd.
Kwaliteit is hoog, herkomst van het vlees is duidelijk en zelfs of ze gras of graangevoerd zijn. Wordt diepgevroren bij je thuis afgeleverd. Echt aanrader.
Bauke ook namens mij dubbel gefeliciteerd! Dat is zeker een etentje waard!
en een drankje... 😉 Congratz en cheers man!
Mag dat ook weer Bauke? Dat is ook weer een feestje waard!
Zo is dat ik zit aan een appelwijntje wat ik zelf heb gemaakt. Ga van de week aan Robbert zijn old skool gin beginnen. Echt zin in.. Echt maishen, en uit bio producten iets moois maken.
Ja ik zag al een green egg voorbij komen. Mooi ding! Om eerlijk te zijn gebruik ik houtskool van het tuincentrum maar vliegt er door ja.
Beefensteak ken ik nog niet, maar ga ik zeker kijken dankje! zelf laat ik vlees direct van het slachthuis komen. Mooie dikke ribs en bij nieuwe slachting 1e keuze. Connecties zijn goed om te hebben haha