Woonde tegenover Chinees restaurant keuken heel schoon,moest ik een keer bij hem thuis zijn daar lag de rijst met zakken in de garage de grond en zakken zwart van de muizenstront.dus smakelijk,en dat is geen fabeltje.heb een tijdje in een vreetzaak de leiding gehad,werden de tomaten etc.ook niet gewassen,dat is ook de reden dat ik het liefs thuis eet.maar soms kom je er niet onderuit.maar Adriana is er heel gevoelig voor dus avond verkloot.
Vandaag opgebakken aardappelen met een salade van sla wortelen en kool met een karbonade.
Yes, een Big Green Egg!!!
Eet smakelijk straks ???
Heb je hem eerst indirect verwarmd? Hij is te dik om ineens te doen zo te zien.
Dit keer direct. Dit Is een picanha, nu op zijn kop om het vet te verbranden ... stukjes ingesneden tot het vlees waardoor het van zowel boven als onder vergaart
Heerlijk. Heb ik ook eens gedaan. Vet insnijden, op de kop direct op rooster, na 8 minuten alle kolen naar een kant, picanha naar de andere kant en indirect nog even doorgaren. Heerlijk
Het is heel goed vlees, heb hem laatst aan het spit gehad. Ook erg goed.
Donderdag ga ik voor de runder short Ribs, ook wel de Jacobs Ladder genoemd. Ook op het ei uiteraard ?
Krijg vandaag Chinese mie gemaakt door een Roemeense,maar maakt hem erg lekker en pikant.?
Vandaag word de plaatselijke wok bezocht. Heerlijk eten met vrienden.
Gezellig! En voor ieder wat wils. Geniet er van!
Vandaag een kippetje gedaan !
Dank. Was weer ouderwets bunkeren.
Ook lekker!!
Jaa die is lekker! Tip, drink de helft van het bikje eerst leeg, dan gaat het eerder stomen. Droogkoken doet hij toch niet.
Shawn, kom je 22 juni ook naar de Stookforum bbq?
Eet smakelijk!