Meldingen
Alles wissen

Wat eten we vandaag?

Pagina 8 / 25

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Woonde tegenover Chinees restaurant keuken heel schoon,moest ik een keer bij hem thuis zijn daar lag de rijst met zakken in de garage de grond en zakken zwart van de muizenstront.dus smakelijk,en dat is geen fabeltje.heb een tijdje in een vreetzaak de leiding gehad,werden de tomaten etc.ook niet gewassen,dat is ook de reden dat ik het liefs thuis eet.maar soms kom je er niet onderuit.maar Adriana is er heel gevoelig voor dus avond verkloot.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vandaag opgebakken aardappelen met een salade van sla wortelen en kool met een karbonade.

Beantwoorden
Berichten: 570
(@kapisjon)
Honorable Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Yes, een Big Green Egg!!!

Eet smakelijk straks ???

Heb je hem eerst indirect verwarmd? Hij is te dik om ineens te doen zo te zien.

Beantwoorden
Berichten: 570
(@kapisjon)
Honorable Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Dit keer direct. Dit Is een picanha, nu op zijn kop om het vet te verbranden ... stukjes ingesneden tot het vlees waardoor het van zowel boven als onder vergaart

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Heerlijk. Heb ik ook eens gedaan. Vet insnijden, op de kop direct op rooster, na 8 minuten alle kolen naar een kant, picanha naar de andere kant en indirect nog even doorgaren. Heerlijk

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Het is heel goed vlees, heb hem laatst aan het spit gehad. Ook erg goed.

Donderdag ga ik voor de runder short Ribs, ook wel de Jacobs Ladder genoemd. Ook op het ei uiteraard ?

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Krijg vandaag Chinese mie gemaakt door een Roemeense,maar maakt hem erg lekker en pikant.?

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vandaag word de plaatselijke wok bezocht. Heerlijk eten met vrienden.

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Gezellig! En voor ieder wat wils. Geniet er van!

Beantwoorden
Berichten: 570
(@kapisjon)
Honorable Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Vandaag een kippetje gedaan !

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Dank. Was weer ouderwets bunkeren.

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2819
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Ook lekker!!

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

Jaa die is lekker! Tip, drink de helft van het bikje eerst leeg, dan gaat het eerder stomen. Droogkoken doet hij toch niet.

Shawn, kom je 22 juni ook naar de Stookforum bbq?

Eet smakelijk!

Beantwoorden
Berichten: 6780
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 9 jaar geleden

@Lummel

Bij deze moest ik aan jou denken, was in Berlijn bij de Italiaan.

Beantwoorden
Pagina 8 / 25
Deel:

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?