@carlosje
Forum antwoorden aangemaakt
RE: Muesli ''Whisky" @robbert Ja niet alles is wat het lijkt, daarom ben ik jullie dankbaar en telkens leer ik er weer iets bij |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Muesli ''Whisky" @rumo ja 4 kilo rietsuiker en 3k AH muesli en enzymen alymase het staat nu te gisten ff afwachten |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Muesli ''Whisky" @rumo dat denk ik ook gezien de jodium test heb het op 97graden gehad maar het deed weinig en dat nog wel van de hoge temp amylase |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Muesli ''Whisky" @rumo , nou nee amylase heeft inderdaad weinig gedaan gezien de jodiumproef bruinpaars. het staat nu net op de gist ben benieuwd |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
te kop gevraagd alambiek 5 of 10 liter ik wil voor de tweede stook een 5liter ketel of 10 liter zodat ik niet mijn t500 met veel water te hoeven verdunnen, het liefst tweedehands alambiek of wat er op lijkt |
In forum Vraag en aanbod |
3 jaar geleden |
RE: Thermometer van alambiek @mccorner dit is een thermometer die niet in een vloeistof kan maar in een b.v. rookton of oven vloeistof thermometers zijn vloeistof dicht! |
In forum Mijn installatie |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? @alchemist oke ga ik eerst volgende keer met, een beetje, uitproberen |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? @alchemist ik heb gelezen dat het de ruimte van de dikte van een credit kaart moet zijn en dat is 0,7mmn dus heb ik er nu 1mm van gemaakt maar nog niet gebruikt, je kan het met een voelermaat instelle... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? @alchemist ja als ik de walsen ff zo houd ga ik dat ook doen ,maar ik vervang ze het liefst |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? @theresa bedankt , kun je een foto van de walsen plaatsen dan kan ik de andere wel vervangen, zelf maken, ik heb nog geen idee hoe ze eruit zien ik heb er een draaibank voor vast bedankt |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? Ja er komt te klein geschroot poeder in de pomp en onder de korf vandaar aanbranden nu ga ik de mout en graan klam maken en dan weer proberen met een een ruimere instelling van de schrootmolen. In ied... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? @orangeloo ja zeker de mout veel te klein geschroot veel poedervorming en dat is het probleem want de eerst 2 keren had ik er niet veel last van omdat ik het weer te ruim had geschroot nu ga ik het oo... |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? en natuurlijk van stookwinkel de walsmolen van 100 euro nu afgesteld op 1mm ben benieuwd |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
RE: klam schroten hoe doe je dat? @orangeloo Ja inderdaad easybrau 30 |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |
klam schroten hoe doe je dat? ik heb mijn granen te fijn geschroot en heb hem nu wat ruimer afgesteld , ik kreeg te veel inbranding op de bodum . Ik wil graag weten hoe je het graan beter kunt pletten dan malen |
In forum Stookforum |
3 jaar geleden |