-
chriske antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
dank u Andre, Uridium en Murmillo. C-probeersel zit op fles, nu nog snippers bij en lang afwachten. Volgende projectje is Probeersel Wisky. Ik ga nog effe rondsnuisteren op het forum en jullie horen later nog van mij. misschien even :… Read more»
-
chriske antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
prachtkerel, zoals ik al kon afleiden uit andere referenties.
-
chriske antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@ndre heb je een idee hoeveel van die snippers (gram) je per liter gebruikt, in mijn geval hopelijk 70 % ?
-
chriske antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
dank je voor je snelle raad maar heb geen vaatjes en heb voorlopig genoeg geinvesteerd; zou dit ook lukken met die houten cubes ?
-
chriske antwoordde op het onderwerp "calvados probeersel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@ndre ik wou het eens puur proberen, zonder suiker, appels waren beetje gemengd van verschillende rassen en inderdaad nog rond de zure kant en had bovendien vergeten pectolase toe te voegen.
Beginners nonchalance zeker ? Bedankt voor je snelle raadgeving. -
chriske posted a new topic "calvados probeersel" – 3 jaren, 7 maanden geleden
Hallo, Mijn naam is Chris en ben een noorderbuur. Ik ben net begonnen met jullie hobby. Ik heb uit eigen tuin sap van appelen geperst en een 50 liter puur laten vergisten met Kissinger champagne gist zonder toevoeging van suiker…. Read more»