Forum antwoorden aangemaakt

RE: Enthousiasteling van achter de boeken naar voor de ketel

@rumo Het is een heel bijzonder om met slechts 3 ingrediënten (en heel veel tijd) een breed scala aan smaken te kunnen produceren. Enorm interessant!

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Enthousiasteling van achter de boeken naar voor de ketel

@theresa Dank voor de tip! Zag dat de workshop gegeven op 28 januari, dan moet ik werken helaas..

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
RE: Enthousiasteling van achter de boeken naar voor de ketel

@alchemist Ja ik heb eerst een sake fermentatie gedaan met een Koji strain voor sake. Dit groeide op parelgort en is gefermenteerd met een wilde biergist van een lokale brouwerij. Was een super leuk p...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Enthousiasteling van achter de boeken naar voor de ketel

Hoi! Mijn naam is Rody en ik heb zo'n 10 jaar geleden kennis gemaakt met whisky. Dat is van een hobby inmiddels toch wel behoorlijk uit de hand gelopen😜.. Naast whisky's proeven op proeverijen...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden