Forum antwoorden aangemaakt

RE: PH stabilizer

@robbert bedankt, hier ben ik een tijdje mee zoet

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: PH stabilizer

@rumo dankjewel

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: PH stabilizer

@marcel1966 bedankt voor het model voor mijn nieuw brouwsel

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: PH stabilizer

@rumo ok, maar nu nog gist toevoegen daarvoor is het te laat denk ik. Ik heb 4 gr citroenzuur gebruikt, 10 gr gistvoeding amonium diphosphaat

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Stookboeken PDF ( om te delen )

@alchemist dankjewel het is effe wennen aan dit forum volgende keer kijk ik naar de datum

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: PH stabilizer

@robbert dankjewel, ok ik wacht op m'n ph meter vanavond, misschien kan ik alsnog de gist reanimeren

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: PH stabilizer

@alchemist bedankt voor je reactie: 5,5 kg suiker opgelost na het citroenzuur, in 3l water tegen de kook aan, daarna laten afkoelen, 125 gr verse bakkersgist opgewekt met 0,5 l water en een paar schep...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Stookboeken PDF ( om te delen )

@capo70 hi, graag de pdf's aub, [email protected], bedankt Frans

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Stookboeken PDF ( om te delen )

bedoel je de samenstelling van het mengsel en de t° tijdens vergisting

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: PH stabilizer

goeiemorgen iedereen, Ik ben een bleu. Mijn eerste suikeroplossing (volgens het stookboekje) heeft na 3 dagen nog niet gebubbeld. Volgens mijn collega is de ph te laag, ik wacht nog op een ph meter, m...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Stookboeken PDF ( om te delen )

@capo70 hi, graag de compleat distiller aub, ik ben een nog groentje [email protected]

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Pagina 2 / 2