Forum antwoorden aangemaakt
RE: PH stabilizer @robbert bedankt, hier ben ik een tijdje mee zoet |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: PH stabilizer @rumo dankjewel |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: PH stabilizer @marcel1966 bedankt voor het model voor mijn nieuw brouwsel |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: PH stabilizer @rumo ok, maar nu nog gist toevoegen daarvoor is het te laat denk ik. Ik heb 4 gr citroenzuur gebruikt, 10 gr gistvoeding amonium diphosphaat |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Stookboeken PDF ( om te delen ) @alchemist dankjewel het is effe wennen aan dit forum volgende keer kijk ik naar de datum |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: PH stabilizer @robbert dankjewel, ok ik wacht op m'n ph meter vanavond, misschien kan ik alsnog de gist reanimeren |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: PH stabilizer @alchemist bedankt voor je reactie: 5,5 kg suiker opgelost na het citroenzuur, in 3l water tegen de kook aan, daarna laten afkoelen, 125 gr verse bakkersgist opgewekt met 0,5 l water en een paar schep... |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Stookboeken PDF ( om te delen ) @capo70 hi, graag de pdf's aub, [email protected], bedankt Frans |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: Stookboeken PDF ( om te delen ) bedoel je de samenstelling van het mengsel en de t° tijdens vergisting |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: PH stabilizer goeiemorgen iedereen, Ik ben een bleu. Mijn eerste suikeroplossing (volgens het stookboekje) heeft na 3 dagen nog niet gebubbeld. Volgens mijn collega is de ph te laag, ik wacht nog op een ph meter, m... |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Stookboeken PDF ( om te delen ) @capo70 hi, graag de compleat distiller aub, ik ben een nog groentje [email protected] |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |