-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 2 maanden geleden
@freestyledaan als je iets boddy mist en verder Weinig wil veranderen kun je glycerine toevoegen om toch meer body te krijgen
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@freestyledaan hoeveelheid suiker en type gist . Kristal suiker is voor gist wat zwaarder werk dan een omgezet suiker .
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@freestyledaan als sg dobber onderogaat tor inderdaad 1000 . Kun je afstoken is gisting voorbij
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@freestyledaan controleer SG ! En controleer of er nog gisting is . Het gebubbel in waterslot is geen indicatie op verloop gisting . Waterslot ontluchter / stank afsluiter en voorkomt dat er ongedierte in ketel komt maar is geen indicator… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@freestyledaan als gisting langer dan 48 u bezig is geen water meer toevoegen .
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@freestyledaan je kunt de pulp uitpersen maar dat hoeft niet . Er zijn recepten waarin Suiker toevoegen staat maar in principe een weinig suiker gebruiken maakt betere smaak . De hoeveelheid water hangt af van hoeveelheid product in vat …. Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@freestyledaan als je een kookzak gebruikt straks en jou ketel is goed voor het doel brand het niet aan en is klaringsmiddel overbodig . Als je de vezels mee neemt in keyel krijg je een vollere smaak . Met klaringsmiddel… Read more»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "clearing agent toevoegen" – 3 jaren, 7 maanden geleden
@freestyledaan wat maak je ? Met wat voor gist ? .
-
Sammy antwoordde op het onderwerp "Pruimenwijn op premium wijngist." – 3 jaren, 8 maanden geleden
@freestyledaan heb je gebruik gemaakt van desinfectiemiddelen? Zoals bijvoorbeeld star-san om het fermentatievat bij voorhand te reinigen?