Forum antwoorden aangemaakt
RE: Gelei vorming @robbert beste Robbert, bedoel je dan het fruit 1 min koken?Schillen doe ik niet meer want vooral bij pruimen krijg je dan heel troebele drank die je veelvuldig moet filteren om hem helder te krijgen.... |
In forum Likeuren |
3 maanden geleden |
RE: Gelei vorming @psycat sorry heeft even geduurd, waren enkele drukke weken… een voorbeeld: 350ml wodka, 425g pruimen (lijken abrikoos qua smaak ook na drogen in oven), 87,5g bruine kandijsuiker. ik doe meestal zove... |
In forum Likeuren |
3 maanden geleden |
RE: Gelei vorming @psycat dat laatste inderdaad. Stolen wordt de volgende fase 😊 |
In forum Likeuren |
4 maanden geleden |
Gelei vorming Hallo allemaal, ik heb fruitlikeur gemaakt maar deze wordt nu gelei-achting qua substantie. Hoe kan dit? Ik vind er niks over op internet. Zelf denk ik dat het misschien met de hoeveelheid toegevoegde... |
In forum Likeuren |
4 maanden geleden |