Forum antwoorden aangemaakt
RE: Appels of ander hard fruit ontsappen met Pectolase Enzymen zal het de volgende keer eens proberen met een nacht laten staan. Dit is pas de 4de stook die ik gaan doen. Ben nog beginnend, maar kon 12kg appels van iemand krijgen, dus was ene mooi kans om het een... |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
RE: Appels of ander hard fruit ontsappen met Pectolase Enzymen heb vandaag 20kg appels (12kg rechts streeks van de boom en 8kg uit de winkel) geraspt en verwerkt. Heb net als de topic starter dit een 4 uurlaten staan met Pecolase enzymen er door heen gemixt op 1 ... |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
RE: mijn alcohol ruikt naar spiritus zal voor de volgende batch vloeibare kool gebruiken en klarings middel gebruiken. ik heb mijn vat 3/4 dagen in mijn schuur gezet bij lagere temperatuur. had gelezen op het forum dat dat ook helpt ipv ... |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
RE: mijn alcohol ruikt naar spiritus heb van het weekend voor het eerst een eerste batch gestookt. Sinds 3 weken in het bezit van een 5,5L Whisky Alambiek. Heb net als Hans het probleem dat er een sterke geur aan zit, lees aceton/spirit... |
In forum Stooktips |
8 jaar geleden |