Forum antwoorden aangemaakt

RE: Grapefruitschillen macereren

Grapefruit dun schillen en trekken op een alcohol uit appel of druif gestookt of eventueel een graan Brandewijn van 46 % Gebruik erbij een klein contrast kruid zodat het niet wrang / bitter wordt . ( ...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: Grapefruitschillen macereren

Dank voor je antwoord, alleen hou ik het voorlopig nog bij alleen likeurtjes maken zonder distillatie (vraag me niet wat ik dan op een stookforum doe 😉 ). Zat ook te denken aan wat kruidigs toe te voe...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
Grapefruitschillen macereren

Eigenlijk wil ik eens wat nieuws gaan proberen... Bij de Lidl in Duitsland heb ik tien (misschien wat veel, maar beter teveel dan te weinig) biologische grapefruits (pompelmoezen voor onze Belgische v...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: Wietolie, een gift van de goden!

Dat risico wil ik niet lopen, zeker niet met het Damocles beleid in Limburg. Bovendien weet ik zeker dat oud-collega's zouden staan te trappelen om een instap te doen, dus dat laat ik aan mij voorbij ...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Simpele zaterdagmaaltijd: Rode tonijn en Risotto met komkommer...

In forum De kookhoek

5 jaar geleden
RE: Wietolie, een gift van de goden!

Mooi topic... 😉Een hele tijd heb ik via Suver Nuver mijn olie besteld, maar dat wordt ook steeds commerciëler en voor mij (beroepsgerelateerde) Chronische PTSS met ernstige slaapproblemen ook een hele...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Mandrinetto

Behalve vanuit het oogpunt van houdbaarheid, heb ik daar geen andere reden voor. De smaak is niet ten nadele veranderd, maar dat heeft natuurlijk ook te maken met de hoeveelheid suiker. Ik was daar oo...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
Mandrinetto

Onlangs heb ik mijn eigen versie van Madrinetto gemaakt en ik wil het recept hier met jullie delen. Ingrediënten ½ liter alcohol 95 of 96% ½ liter mandarijnen sap 8 biologische mandarijnen 1 citroen ...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: Stookwinkel.nl Nieuwe website

Het forum laadt inderdaad een stuk sneller en de shop ziet er al goed uit.

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Niet laden of zeer traag laden

Bij mij zit er ook geen verschil in. Bij het aanroepen vh topic staat het meteen op het scherm (zelf als ik meteen naar beneden scrol staan alle foto's er), ondanks dat ik allerlei plugins gebruik die...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Niet laden of zeer traag laden.

Er zijn mogelijkheden voor, maar dan zou ik ook specialistische hulp moeten inroepen van het joomlaforum... 😉Behalve wat websites van anderen, ben ik nooit verder gekomen dan mijn eigen sites (eosfoto...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Limoncello

Bij de Lidl zeker niet, althans niet de Duitse Lidl, want daar (in Duitsland) zijn ze verplicht te vermelden als ze een coating hebben.

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: Limoncello

Hahaha... Je weet het met humor te brengen! Laten we het maar op vergiet houden, want, hoewel velen beweren dat Belg staat voor Ben Eerst Limburger Geweest, hoort deze appendix toch nog steeds bij Ned...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: Limoncello

Over een paar dagen is het zover: ik mag de tweede stap voor mijn eerste likeur zetten. De schillen van 20 citroenen hebben bijna 3 wkn in één liter pure alcohol (96%) gestaan en nu is het tijd om de ...

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: "Heldere" Chocolade-Chili likeur

Bedankt alweer, ik ga de ingrediënten maar eens bestellen en eens aan de slag.

In forum Likeuren

5 jaar geleden
Pagina 1 / 2