Forum antwoorden aangemaakt

RE: Turbo bakkersgist voor een graan/suiker vergisting. Stoken binnen 7 dagen

Ik heb dit recept ook geprobeerd en de vergisting bij temperatuur rond 26 graden gaat inderdaad erg snel. Ik heb mijn emmers na 5 dagen buitengezet om te klaren. De SH was toen rond de 995. Ik heb nog...

In forum Spirits

4 jaar geleden
RE: Hallo allemaal

@stookforum Dat is goed nieuws 😀 . Ik plaats volgende week sowieso nog een kleine bestelling dus dat komt mooi uit. Wil je de bestelling (18238) die ik gistermiddag geplaatst heb wel vandaag v...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Hallo allemaal

@stephan Ik hou het voorlopig simpel en ga voor een suikerwash, of eventueel glucose, daar ben ik nog niet helemaal uit. Mijn doel is om hele neutrale alcohol te maken om er straks Nocino van te maken...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
Hallo allemaal

Hallo, Mijn naam is Joost en ik ben nieuw op het forum en ook helemaal maagd op het gebied van alcohol maken. Ik ben een liefhebber van alcoholische dranken en drink graag bier, rode wijn, goede donk...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
Pagina 2 / 2