Forum antwoorden aangemaakt

RE: Tilt hydrometer

Edwin even een vraagje ben jij Kok freelancer ??

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: Stook Avondturen Ray

Na een dag gaat het lekker, ben benieuwd hoe deze gaat smaken als hij door de T500 gaat. Report & Chart Settings: Timepoint SG Temp (°C) Color Beer Comment From Date: 2/18/201...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: T500 kolom isoleren

Ik denk ( kan er natuurlijk naast zitten ) dat je waterverbruik omhoog gaat om te koelen, je heb hem nu geisoleerd waardoor hij de warmte vasthoud en boven in wil je hem juist koelen.

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: Gin ziet troebel.

Ik Laat mijn gin kruiden nooit langer dan 24 uur marcereren , om ze daarna door de gin basket te destilleren. Mijn Gin leng ik altijd terug naar 40 ABV en wordt nooit troebel,wel als je ik hem met ij...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Gin ziet troebel.

Je zal eerst wat meer info moeten geven Robby, Welke kruiden heb je gebruikt ? Heb je ze laten macereren of heb je gin Basket gebruikt? Hoe hoog was je ABV waar je ze eventueel in heb laten macereren...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Stook Avondturen Ray

Vandaag de eerste emmer Birdwatchers opgestart. ik heb dit recept aangehouden. Recept voor ca. 27 liter stookwijn: 2 blikjes tomatenpuree Sap van 1 citroenen 6 kg suiker ( suiker vervangen door De...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: Stook Avondturen Ray

Ik ben ook klaar met de turbo's morgen ga ik twee emmers opstarten birdwatcher Recept. met 6 kilo dextrose per emmer kijken wat dit word. Ja 3 uur op 50 Graden

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: Stook Avondturen Ray

En weer 4 liter klaar staat nu 3 uur te rijpen op 50 gr .

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: Stookforum logo namaken in groter formaat

Die van mij is ook Makkelijk , ze vraagt of er ook een dekbed met het logo er op komt Kunnen we lekker onder slapen lol.

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Roggebrood probeersel

Een roggebrood vergisting kan heel langzaam gaan, zeker bij een temperatuur van 22 Gr. Dit kan zomaar drie weken duren dus geduld hebben dan gaat het allemaal goed komen.

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Stel je even voor

lees dit maar eens door Troet. KLIK KLIK

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
RE: Experiment met Ultrasonic cleaner

Vandaag een 12 weken oude Gin door de ultrasone smaak is na 3 x 10 min op 50 GR veel beter nog zachter van smaak. Dat zal Vanavond welk smaken denk ik.

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Stook Avondturen Ray

Vandaag maar weer eens een emmer verstookt mooie opbrengst van 4 liter A 92 % ABV. Morgen de tweede emmer er door heen jagen, Alles bij elkaar zondag een spirit run. Dan kunnen we er weer tegen aan de...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken?

Hey Chris net 25 liter verstookt mooie opbrengst van 4 liter 93 ABV , Heb nog een Gin staan van 12 weken oud die gaan we vanavond drinken.

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: 12 April 2018 gaan we weer naar Zweden! Ga jij mee???

gaaf mooi om te zien Erik

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Pagina 3 / 30