Forum antwoorden aangemaakt
RE: Tilt hydrometer Edwin even een vraagje ben jij Kok freelancer ?? |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Stook Avondturen Ray Na een dag gaat het lekker, ben benieuwd hoe deze gaat smaken als hij door de T500 gaat. Report & Chart Settings: Timepoint SG Temp (°C) Color Beer Comment From Date: 2/18/201... |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: T500 kolom isoleren Ik denk ( kan er natuurlijk naast zitten ) dat je waterverbruik omhoog gaat om te koelen, je heb hem nu geisoleerd waardoor hij de warmte vasthoud en boven in wil je hem juist koelen. |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Gin ziet troebel. Ik Laat mijn gin kruiden nooit langer dan 24 uur marcereren , om ze daarna door de gin basket te destilleren. Mijn Gin leng ik altijd terug naar 40 ABV en wordt nooit troebel,wel als je ik hem met ij... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Gin ziet troebel. Je zal eerst wat meer info moeten geven Robby, Welke kruiden heb je gebruikt ? Heb je ze laten macereren of heb je gin Basket gebruikt? Hoe hoog was je ABV waar je ze eventueel in heb laten macereren... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Stook Avondturen Ray Vandaag de eerste emmer Birdwatchers opgestart. ik heb dit recept aangehouden. Recept voor ca. 27 liter stookwijn: 2 blikjes tomatenpuree Sap van 1 citroenen 6 kg suiker ( suiker vervangen door De... |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Stook Avondturen Ray Ik ben ook klaar met de turbo's morgen ga ik twee emmers opstarten birdwatcher Recept. met 6 kilo dextrose per emmer kijken wat dit word. Ja 3 uur op 50 Graden |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Stook Avondturen Ray En weer 4 liter klaar staat nu 3 uur te rijpen op 50 gr . |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Stookforum logo namaken in groter formaat Die van mij is ook Makkelijk , ze vraagt of er ook een dekbed met het logo er op komt Kunnen we lekker onder slapen lol. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Roggebrood probeersel Een roggebrood vergisting kan heel langzaam gaan, zeker bij een temperatuur van 22 Gr. Dit kan zomaar drie weken duren dus geduld hebben dan gaat het allemaal goed komen. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor lees dit maar eens door Troet. KLIK KLIK |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Experiment met Ultrasonic cleaner Vandaag een 12 weken oude Gin door de ultrasone smaak is na 3 x 10 min op 50 GR veel beter nog zachter van smaak. Dat zal Vanavond welk smaken denk ik. |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Stook Avondturen Ray Vandaag maar weer eens een emmer verstookt mooie opbrengst van 4 liter A 92 % ABV. Morgen de tweede emmer er door heen jagen, Alles bij elkaar zondag een spirit run. Dan kunnen we er weer tegen aan de... |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Hey Chris net 25 liter verstookt mooie opbrengst van 4 liter 93 ABV , Heb nog een Gin staan van 12 weken oud die gaan we vanavond drinken. |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: 12 April 2018 gaan we weer naar Zweden! Ga jij mee??? gaaf mooi om te zien Erik |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |