Forum antwoorden aangemaakt
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Nou Kees22, nog meer informatie! ik word er enkel maar wijzer van! Nu is het wel zo dat je best veel leest dat methanol als eerste verdampt bij ongeveer 67 graden, dus zou je er vanuit moeten gaan da... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Mooi antwoord Robbert! dankjewel, erg duidelijk, nu snap ik ook waarom de snaps in duitsland scherper van smaak is.. 2 keer stoken wordt standaard in huize Roetiman! Thanx! Groeten van Roetiman |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Nu we toch bezig zijn, waarvoor eigenlijk 2 keer stoken? Ik heb ook een kolom die `m meteen naar 94 % brengt, zou ik dat dan ook 2 keer moeten stoken? ff gebruik maken van jullie kunde hoor.. 🙂 |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Dank Robbert voor de info! Groten van Roeitman |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Goedemorgen heren, het vreemde is dat ik de temperatuur zo tussen de 85 en 90 graden heet heb en dat kan zo een een flink aantal uren doorgaan, zet ik `m lager condenseert de alcohol niet meer, koel w... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Goedemorgen Forum, vraagje, ik hou altijd bij de eerste stook al reeds een 5% apart in plaats van 2% (voorloop) om er zeker van te zijn dat is nog kan blijven zien 🙂 maar de vraag is eigenlijk,en dat ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Goedemorgen forum, fotootje van simpele opstelling in glas, 6 liter pruimenwijn, 13% |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Goedemiddag Robbert! Het is gewoon om de zouthout smaak (ik ben er gek op) aan een borrel te geven. Het zal zoethout in de alcohol gooien worden 🙂 Thanx! Grptjes van Roetiman |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Leuk RikVanBeusichem! idd een grappig stukje ! thanx! |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Extraheren van kruiden met extraheer kolom Goedemorgen heren, dus als ik jullie begrijp is het makkelijker om de zouthout, dat was mijn plan om zouthout te extraheren, gewoon op de alcohol te zetten oor een weekje of wat.. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
Extraheren van kruiden met extraheer kolom Goedemiddag! Net lid geworden en hup, meteen al een topic starten.. Ik ben in het bezit van een glazen extraheer unit waarmee ik wat wil gaan uitproberen, maar heeft dit voordeel boven het gewoon van ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Zo, goedemiddag heren en dame! ik heb het stoken na 25 jaar maar weer eens opgepakt. Elk jaar heb ik wel sap om er wijn van te maken en had vorig jaar al het idee om mijn volledig uit glas bestaande s... |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |